Ο Νίκος Κωστένογλου προπονητής της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ πλέον, ήταν εδώ και περίπου 1,5 χρόνο διευθυντής αγωνιστικού σχεδιασμού των Ακαδημιών της Ένωσης.  Ως εκ τούτου με την προαγωγή του «πυροδότησε» ένα κύμα αλλαγών. Πιο συγκεκριμένα, στον πάγκο της ομάδας πήρε μαζί του ως βοηθό τον Γιώργο Αλεξόπουλο, πρώην προπονητή της Κ19 και τον Ηλία Ατματσίδη που ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες.

Η διεύθυνση των τμημάτων υποδομής λοιπόν, αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του ενημέρωσε και για όλες τις αλλαγές που προέκυψαν:

«Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Κωστένογλου για τη μεγάλη προσφορά του στο διάστημα που διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στη νέα, ακόμα πιο δύσκολη αποστολή του, ως προπονητή της πρώτης ομάδας.

Οι ευχαριστίες και οι ευχές μας συνοδεύουν και τους συνεργάτες του που μετατίθενται από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα, τους κ. Ηλία Ατματσίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, Κώστα Παρούση και Κυριάκο Κωνσταντινίδη.

Σε ό,τι αφορά την Ακαδημία, το βάρος της διοικητικής της λειτουργίας ανατίθεται στους κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και Νίκο Γεωργέα, ενώ στο προσεχές διάστημα θα καλυφθεί και η θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού».

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Κωνσταντινίδης ανέλαβε τη θέση του αναλυτή στην πρώτη ομάδα, αντικαθιστώντας το Νίκο Παπαθανασίου ο οποίος μετατοπίστηκε στις Ακαδημίες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται, εκτός από τη θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού, να καλυφθούν και αυτές του γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων στην Κ19.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο