Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκε να απέχει από τη γιορτή της Δημοκρατίας στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή της.

Η Κατερίνα ντύθηκε νύφη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της τον Βασίλη και αμέσως μετά την τέλεση του μυστηρίου κατευθύνθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Πολίτες εκλογείς, δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τη νύφη στο εκλογικό κέντρο και την συνόδευσαν με τις απαραίτητες ευχές για βίο ανθόσπαρτο.

Η ίδια δήλωσε στο tvstar.gr ευτυχισμένη για την επιλογή της στη ζωή και υπερήφανη που κατάφερε, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, να συμμετέχει στις εκλογές.

Φίδι προκάλεσε πανικό

Πανικός προκλήθηκε στο εκλογικό τμήμα του δημοτικού σχολείου στον Αετό Ξηρομέρου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, όταν ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του.

Το φίδι, που ίσως να πρόκειται για οχιά, προκάλεσε εύλογο φόβο σε ψηφοφόρους και εφορευτική επιτροπή.

Οι πιο ψύχραιμοι και… έμπειροι κατάφεραν να απομακρύνουν το φίδι.

Mε μαγιό στις κάλπες

Με εντελώς καλοκαιρινό mood πήγαν να ψηφίσουν σήμερα οι Αθηναίοι για τις εθνικές εκλογές 2019.

Συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες, ορισμένοι πήγαν στις κάλπες φορώντας τα μαγιό τους, πράγμα που σημαίνει πως είτε πήγαν για ψήφο αμέσως μετά την παραλία είτε θα πήγαιναν μετά να χαλαρώσουν στις πλαζ.

Άλλοι προτίμησαν επίσης ένα χαλαρό και καλοκαιρινό  ντύσιμο, ενώ κάποιοι φόρεσαν ακόμη και την σαγιονάρα τους.

Στ’ άλογα… για να ψηφίσουν

Όπως είχαν κάνει και στις ευρωεκλογές, τρεις φίλοι στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα προσήλθαν στις κάλπες των εθνικών εκλογών με τα άλογά τους!

Ο τετράποδος… ψηφοφόρος που έκλεψε την παράσταση

Ένας πολίτης πήγε να ψηφίσει μαζί με το αξιαγάπητο σκυλάκι του, το οποίο τράβηξε τα βλέμματα.

Το λευκό κανίς έκλεψε την παράσταση, καθώς πήγε με το αφεντικό του μέχρι το παραβάν, τον περίμενε απέξω και στη συνέχεια έφτασαν μαζί στην κάλπη για να ρίξουν το ψηφοδέλτιο.