Το πρότζεκτ του Giambattista Valli (Τζιαμπατίστα Βάλι) με την πολυεθνική εταιρεία ένδυσης H&M αποτελεί την συνεργασία της χρονιάς και πολλά διάσημα πρόσωπα έχουν ήδη δοκιμάσει τις δημιουργίες του Ιταλού σχεδιαστή.

Η επονομαζόμενη συλλογή «Project Love» παρουσιάστηκε στο γκαλά Cinema Against AIDS του amfAR (του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Έρευνα για το AIDS) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με τις Κένταλ Τζένερ, H.E.R., Κιάρα Φεράνι, Μπιάνκα Μπαντολίνι και τους Κρις Λι (Li Yuchun) Ρος Λιντς να εμφανίζονται με κάποιες από τις δημιουργίες.

Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες, τα οποία διακρίνονται φυσικά για την υψηλή αισθητική και την κομψότητα του Ιταλού δημιουργού.

 

Στην εν λόγω συλλογή συμπεριλαμβάνονται οι τουαλέτες και τα θηλυκά αέρινα φορέματα, με τούλινες ή δαντελένιες λεπτομέρειες, για τα οποία είναι γνωστός ο Valli.

Οι δημιουργίες της συλλογής «Project Love» διατίθενται από το περασμένο Σάββατο, σε επιλεγμένα καταστήματα H&M, όπως ανακοινώθηκε στο Instagram της εταιρείας, ενώ η πλήρης συλλογή Giambattista Valli x H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Νοεμβρίου.

Η σουηδική πολυεθνική εταιρεία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με ποικίλους οίκους υψηλής ραπτικής, προωθώντας την καλαισθησία της υψηλής μόδας, όπως Karl Lagerfeld και Comme des Garçons.