Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου την φετινή θεατρική σεζόν πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Με αφορμή το ρόλο που είχε αναλάβει, γνωστότερο ως το «Κατερινιώ», είχε πάρει την μεγάλη απόφαση να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, σύμφωνα με τα πρότυπα της μεγάλης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη.

View this post on Instagram

Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε αυτό το υπέροχο ταξίδι…..και καπως έτσι σήμερα αυτό το ταξίδι τελειώνει. Αυτό το κεφάλαιο κλείνει, θα ακολουθήσουν άλλα όμορφα ταξίδια, όμως αυτό το ταξίδι το τόσο σημαντικό για εμένα θα μείνει έντονα μέσα στη καρδιά μου. Μία δουλειά και έναν χαρακτήρα που αγάπησα πολύ! Μία ατίθαση Κρητικιά νεράιδα που αγάπησε ένα όμορφο παλικάρι! Μία νεράιδα τόσο διαφορετική από τις άλλες, με μπόλικη χρυσόσκονη από κάποιον άνθρωπο που είχε το πιο λαμπερό χαμόγελο….. Κατερινιώ μου, Σηφάκη μου σας αγαπώ! ….ΑΛΙΚΑΚΗ μου σε ευχαριστώ!

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Η ηθοποιός μετά το τέλος των θεατρικών της υποχρεώσεων αποφάσισε να επιστρέψει στην φυσική της απόχρωση.

Παρακάτω θα δείτε την ανανεωμένη Μαρία Κορινθίου, που όπως δήλωσε «περίμενε πως και πως το μελαχρινό της».

View this post on Instagram

Welcome back Μαράκι 🔮 Τολμώ να σας πω ότι το περίμενα πως και πως το μελαχρινό μου 🖤 PEOPLE MAGAZINE @peoplegreece www.peoplegreece.gr Αυτή τη Κυριακή με το @ethnosnewspaper ______________ #photography @llocq #makeup #hairstyling @dimitris__stamatiou #styling @lamp_polina #interview @vimarinos #head @gpratanos ________________ #hairtreatment #tranformation #familyhair Η καινούργια μου οικογένεια που ευθύνεται για την αλλαγή μου αλλά και για την φροντίδα των μαλλιών μου! @olaplex_greece @olaplex #colorist #haircut @stathis.d.litsas ____________ #olablex #olaplextreatment #olaplexgreece #olaplexlove #Maria #mariakorinthiou #actress #cover #covergirl #coverstory #peoplemagazine

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on