Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Stranger Things: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν

Η δραματική σειρά των Duffer Brothers, Stranger Things, η οποία καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 4 Ιουλίου

Η δραματική σειρά των Duffer Brothers, Stranger Things, η οποία καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 4 Ιουλίου.

Όμως επειδή… η 4η Ιουλίου αργεί, το Netflix μας έδωσε ακόμα μια πιο ολοκληρωμένη ματιά για την 3η σεζόν της αγαπημένης σειράς.

Πρόκειται για τον πρώτο τρέιλερ, το οποίο έρχεται πάνω από έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν τον Οκτώβριο του 2017.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς η παρέα παιδιών έχει αρχίσει να μεγαλώνει και να μπαίνει στη εφηβεία. «Δεν είμαστε πια παιδιά. Θέλω να πω, τι νομίζατε; Πως θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειο παίζοντας παιχνίδια για την υπόλοιπη ζωή μας;» ακούγεται να λέει ο Mike.

«Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το σχολείο τελείωσε, η πισίνα άνοιξε» αναφέρει η περίληψη που συνοδεύει το βίντεο στο Netflix.

Η υπερφυσική σειρά μυστηρίου των Duffer Brothers επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 4 Ιουλίου και όλοι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα είναι εκεί.

https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024