Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Δανάη Αντωνοπούλου της Pegneon «Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας»

Η Δανάη Αντωνοπούλου της Pegneon «Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας»

Η Managing Director της εταιρείας ανάπτυξης εκπαιδευτικών παιχνιδιών Pegneon, κα. Δανάη Αντωνοπούλου βραβεύθηκε ως «Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας» στα Παπαστράτος Startup Greece Awards 2016.

Η Pegneon ως start up εταιρία με εξειδίκευση στα educational games συμμετείχε στη διαδικασία αξιολόγησης και στην τελετή απονομής των Παπαστράτος Startup Greece Awards 2016.

Η Pegneon ήταν μια από τις εταιρείες που είχαν προκριθεί στη Β’ Φάση αξιολόγησης του διαγωνισμού, και παρουσίασε τα educational games ενώπιον διαφορετικών επιτροπών εξειδικευμένων αξιολογητών. H Pegneon συμμετείχε στις κατηγορίες «Καινοτόμο Προϊόν – Υπηρεσία» και «Ανάπτυξη και Υπηρεσίες Λογισμικού» για τις οποίες έλαβε έπαινο για την διάκρισή της.

Η Managing Director, κα. Δανάη Αντωνοπούλου βραβεύθηκε ως «Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας» η οποία μετά την απονομή του βραβείου δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή για τη διάκριση με το συγκεκριμένο βραβείο. Το βραβείο αποτελεί μια επιβράβευση για τις προσπάθειες που κάνουμε τα τελευταία 2 χρόνια όλοι εμείς, σαν ομάδα της Pegneon να υλοποιήσουμε μια νέα ιδέα που είναι τα educational games. Πριν μια εβδομάδα η Pegneon συμμετείχε στο SXSW, στο Austin όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με νέες επιχειρηματίες από άλλες χώρες και θέλω να σας μεταφέρω ότι η γυναικεία παρουσία ενισχύεται σ΄έναν δύσκολο χώρο όπως ο τεχνολογικός και θα ήθελα να δω περισσότερες γυναίκες στον συγκεκριμένο κλάδο γιατί η γυναικεία παρουσία είναι πολύ σημαντική. Τέλος θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, η οποία χρόνια τώρα αποτελεί τον πυρήνα έμπνευσης και άντλησης δύναμης και αποφασιστικότητας. »

Τα βραβεία υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, το Δήμο Αθηναίων και το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέων Επιχειρήσεων-ΤΑΝΕΟ Α.Ε., τoν Τομέα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας / ΣΕΒ και το EkinisiLAB, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών-ΣΕΠΕ, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το International Hellenic University. Τα Παπαστράτος Startup Greece Awards 2016 διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.

In.gr Τεχνολογία

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024