Κάτι η ανοιξιάτικη λιακάδα, κάτι το καλό κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να πάει περπατώντας από τη Βουλή στο Μαξίμου χθες το μεσημέρι. Στη σύντομη βόλτα στη Βασ.Σοφίας συνέβησαν αρκετά, αλλά το καλύτερο ήταν όταν μια τουρίστρια, με το χάρτη στα χέρια, τον σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες. Ο πρωθυπουργός αποδείχθηκε υπόδειγμα ελληνικής φιλοξενίας…

Αρχικά, ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε κάποιους πεζούς αστυνομικούς και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στη Βασ.Σοφίας. Πολύ σύντομα έγινε αντιληπτός από πολίτες, που τον πλησίασαν για να του μιλήσουν και να τον χαιρετίσουν. 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου έσπευσε να του προσφέρει ένα παγωτό.

Ο πρωθυπουργός, χαμογελαστός, συνέχισε να κατηφορίζει τη Βασ.Σοφίας, όταν ξαφνικά τον σταμάτησε μια τουρίστρια με ένα χάρτη στα χέρια.

Η τουρίστρια, προφανώς χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι, απευθύνθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, αναζητώντας οδηγίες.

Ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να δώσει τις οδηγίες στη γυναίκα, η οποία τού είπε ότι είναι από την Αυστραλία, με καταγωγή από το Καστελόριζο.

Ανακουφισμένη που βρήκε τη βοήθεια που αναζητούσε, η γυναίκα τότε πρόσεξε ότι γύρω από τον ευγενικό κύριο που τις έδωσε τις οδηγίες υπήρχαν άνδρες ασφαλείας. Τον ρώτησε: «Ποιος είστε;»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε την ιδιότητά του και η τουρίστρια ξέσπασε σε γέλια και τον αγκάλιασε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο