Οι λεγόμενες Timeline app μπορεί να είναι ευπρόσδεκτες όταν μέσω αυτών οι δραστηριότητες των φίλων μας αποτελούν έμπνευση για να κάνουμε κάτι κι εμείς ή να κάνουμε κάτι μαζί. Από την άλλη, μπορεί να μην θέλουμε να κοινοποιούν εκείνοι ό,τι κάνουμε εμείς σε τρίτους. Δείτε πως μπορείτε να τους αφαιρέσετε το δικαίωμα να κοινοποιούν την δραστηριότητά σας σε εφαρμογές που χρησιμοποιείται αμφότεροι.

Οι φίλοι σας και άλλα άτομα στα οποία κοινοποιείτε πληροφορίες μπορούν επίσης να κοινοποιήσουν τη δραστηριότητά σας σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν. Για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα κοινοποίησης της δραστηριότητας εφαρμογών σας από άλλους:

  • Επιλέξτε επάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook και επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου
  • Στην κεφαλίδα «Εφαρμογές και ιστότοποι», επιλέξτε «Επεξεργασία ρυθμίσεων»
  • Επιλέξτε «Επεξεργασία ρυθμίσεων» δίπλα στις «Πληροφορίες που είναι προσβάσιμες μέσω των φίλων σας»
  • Αποεπιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή «Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές»

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr:

Έναν νέο τρόπο να εγγράψουν συνδρομητές στις υπηρεσίες τους βρήκαν εταιρείες διάθεσης μουσικής, ταινιών και ειδήσεων μέσα από την αυτόματη πλέον κοινοποίηση στους φίλους σας για το τι ακούτε, τι βλέπετε, τι παίζετε και τι διαβάζετε μέσω συνεργαζόμενων υπηρεσιών και των εφαρμογών τους στο Facebook.

Το Facebook προσέθεσε 60 apps για τα μέλη της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες, όσοι έχουν ενεργοποιήσει το Χρονολόγιο, θα μοιράζονται ότι μαγειρεύουν, διαβάζουν ή ακούν, τις τοποθεσίες στις οποίες έχουν ταξιδεύσει, τις συναυλίες που παρίστανται και πολλά ακόμα.

Καθώς αυξάνονται οι εφαρμογές για το Χρονολόγιο στο Facebook, αυξάνεται η πιθανότητα να κοινοποιήσετε κάτι που δεν θα θέλατε να μοιραστείτε με όλους. Μπορεί για παράδειγμα, να μην θέλετε να μάθουν όλοι για που το βάλατε, όταν μια app για τους αγαπημένους σας προορισμούς κοινοποίησε απο το Χρονολόγιό σας τον προορισμό σας. Δείτε πως θα κρύψετε δραστηριότητες που κοινοποιούν οι εφαρμογές σας.

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιο σας