Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτησε ξανά Ελλάδα, για λογαριασμό του Ακράτητου, ο Χουάν Μπορέλι

Πάτησε ξανά Ελλάδα, για λογαριασμό του Ακράτητου, ο Χουάν Μπορέλι

Λίγο μεγαλύτερος, πολύ... ωριμότερος και πλήρης φιλοδοξιών έφτασε στην Αθήνα ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι. Ο νεαποκτηθείς από τον Ακράτητο μέσος πάτησε ξανά ελληνικό έδαφος μετά από χρόνια· η φυγή του από τον Παναθηναϊκό ως... αιτία πολέμου με την Οβιέδο έχει πια ξεχαστεί και ο Αργεντίνος επιστρέφει σήμερα στον τόπο του... εγκλήματος ως Μεσσίας.

29

Λίγο μεγαλύτερος, πολύ… ωριμότερος και πλήρης φιλοδοξιών έφτασε στην Αθήνα ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι. Ο νεαποκτηθείς από τον Ακράτητο μέσος πάτησε ξανά ελληνικό έδαφος μετά από χρόνια· η φυγή του από τον Παναθηναϊκό ως… αιτία πολέμου με την Οβιέδο έχει πια ξεχαστεί και ο Αργεντίνος επιστρέφει σήμερα στον τόπο του… εγκλήματος ως Μεσσίας.

Και οι οπαδοί του συλλόγου των Ανω Λιοσίων τού το έκαναν εμφανές: «Είσαι τρέλλα με την πράσινη φανέλα» του φώναξαν στο αεροδρόμιο, όπου έσπευσαν να τον αποθεώσουν άμα τη αφίξη του. Το… σύνθημα του καλοκαιριού ακούστηκε πολλάκις στην αποθεωτική υποδοχή του Μπορέλι, ο οποίος έφυγε κατόπιν για τα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το συμβόλαιό του (1+1 χρόνια).


Τώρα ο Αργεντίνος καλείται να δείξει στο γήπεδο ότι τα χρόνια δεν περνούν και πως το ποδόσφαιρο (σαν το… ποδήλατο) δεν ξεχνιέται. Θα επιχειρήσει να βοηθήσει τους νεοφώτιστους του Στάθη Σταθόπουλου να παραμείνουν στην κατηγορία, λειτουργώντας παράλληλα και ως μαγνήτης για τους φιλάθλους· πολλοί από αυτούς ήδη τον… σήκωσαν σχεδόν στα χέρια το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» -και πού να μπεί στο γήπεδο…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024