Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέατρο Τέχνης: «Πιθανή μια νέα προσφορά των τριών ευρώ»

Θέατρο Τέχνης: «Πιθανή μια νέα προσφορά των τριών ευρώ»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Τρεις χιλιάδες εισιτήρια δώσαμε και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε, δηλώνει η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννα Κάλμπαρη, στο in.gr μετά την κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε την Τετάρτη έξω από τα ταμεία των δύο σκηνών του θεάτρου λόγω του «πακέτου» των τριών ευρώ . Συγκεκριμένα, κάθε άτομο που έφτανε στα ταμεία του θεάτρου […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Τρεις χιλιάδες εισιτήρια δώσαμε και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε, δηλώνει η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννα Κάλμπαρη, στο in.gr μετά την κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε την Τετάρτη έξω από τα ταμεία των δύο σκηνών του θεάτρου λόγω του «πακέτου» των τριών ευρώ .

Συγκεκριμένα, κάθε άτομο που έφτανε στα ταμεία του θεάτρου είχε το δικαίωμα να αγοράσει μέχρι και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση με την τιμή των τριών ευρώ, για όσες παραστάσεις της σεζόν κι αν επέλεγε.

«Δεν φανταζόμασταν τόσο μεγάλη προσέλευση. Ήταν συγκινητικό, αλλά δύσκολο να το διαχειριστούμε» δηλώνει η κ.Κάλμπαρη.

Τα παράπονα του κοινού για ακριβά εισιτήρια στάθηκαν αφορμή για την εφαρμογή της ιδέας αυτής, με την καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου να ξεχωρίζει από την «παράσταση» ενθουσιασμού της Τετάρτης τη φράση μιας κυρίας.

«Εγώ έχω δέκα χρόνια να έρθω στο θέατρο», την άκουσε να αναφέρει.

Το ενδιαφέρον του κόσμου γεμίζει τους ανθρώπους του Θεάτρου Τέχνης με θετικά συναισθήματα, και η κ.Κάλμπαρη επισημαίνει:

«Δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε τον κόσμο, και τα δύο ταμεία ήταν ανοιχτά. Υπήρχε πολύ ενδιαφέρον. Ήταν πολύ ωραίο και συνάμα δύσκολο. Η πρωτοβουλία βρήκε απήχηση σε όλες τις ηλικίες, σε θεατρόφιλους και μη».

Να σημειωθεί ότι ατέλειωτες ουρές σχηματίστηκαν – ακόμα και πριν την έναρξη της προπώλησης – στο στενάκι της Φρυνίχου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στα πεζοδρόμια της Πεσμαζόγλου και της Πανεπιστημίου.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος με το Θέατρο Τέχνης, το θέατρο Πόρτα που προσφέρει 300 πάσο διαρκείας για όλη τη σεζόν 2015-2016 στην τιμή των 50 ευρώ. Το κοινό θα έχει δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις παραγωγές του οργανισμού, με την προϋπόθεση να έχει προηγηθεί κράτηση.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024