Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαγεωργίου: τo «αρρωστάκι» που σκίζει στο «Mojo»

Γιώργος Παπαγεωργίου: τo «αρρωστάκι» που σκίζει στο «Mojo»

Μαρία Παπουτσή Rock ‘n’ roll ατμόσφαιρα, καυστικό χιούμορ, ατάκες που σπάνε κόκκαλα και σοκάρουν, είναι τα συστατικά του «Μojo», της παράστασης που ξεχώρισε πέρσι και ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Πόρτα, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να «σκίζει» στο ρόλο του «Μπέμπη». Μπορεί το άγριο «μπινελίκι» που πέφτει να κάνει τους θεατές στην αρχή να […]

Μαρία Παπουτσή

Rock ‘n’ roll ατμόσφαιρα, καυστικό χιούμορ, ατάκες που σπάνε κόκκαλα και σοκάρουν, είναι τα συστατικά του «Μojo», της παράστασης που ξεχώρισε πέρσι και ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Πόρτα, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να «σκίζει» στο ρόλο του «Μπέμπη».
Μπορεί το άγριο «μπινελίκι» που πέφτει να κάνει τους θεατές στην αρχή να νιώθουν άβολα «αλλά στην πορεία εθίζονται και τους αρέσει!» αναφέρει στο in.gr ο πρωταγωνιστής.
Μεταξύ άλλων ο νέος, ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενα ηθοποιός μάς αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια στο σανίδι καθώς επίσης και τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία με τους Pölkar.

Mojo σημαίνει γούρι. Μάγια, ανδρισμός, εγωισμός, σεξ απίλ, μαυρίλα, κωμωδία, χάπια, ροκ εν ρολ παράνοια, χατζάρι και μαφία. Είναι το έργο μας. Η παράσταση και η παρέα μας στο Πόρτα. Ο λόγος που αγάπησα το σχιζοειδές ροκαμπίλι που υποδύομαι. Οι συνεργάτες μου που ανυπομονώ να ξανασυναντήσω μετά το καλοκαίρι.

Yποδύομαι τον Babe (Μπέμπης). Ο σεξουαλικά κακοποιημένος γιος του αφεντικού του night club που συμβαίνουν όλα μέσα σε 2 μέρες. Είναι «αρρωστάκι» ο Μπέμπης μου αλλά τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Είναι εύθραυστος και θρασύς, έχει χιούμορ και απωθημένα, είναι gay και του αρέσουν αυτά που αρέσουν και στον μπαμπά του. Και έχει μια σχέση αγάπης με τα χατζάρια και τα καραμελωμένα μηλαράκια.

Το… μέγεθος των μπινελικιών στην αρχή ξενίζει τους θεατές αλλά στην πορεία εθίζονται και τους αρέσει! Έχει μια παράξενη φυσικότητα αυτό το τόσο μπινελίκι, σκέφτεσαι ότι κάπως έτσι και εσύ μπινελικωνόσουν με τους φίλους σου στην εφηβεία. Και επίσης, είναι πραγματικά απόλαυση η λεκτική τούρτα που έχει φτιάξει ο Butterworth με το έργο του.

Ο ρόλος που ονειρεύομαι είναι στην παρούσα φάση ο Αιμίλιος, από την «Ωραία του Πέραν» του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που ετοιμάζω αυτόν τον καιρό. Θα ανέβει σε 3 μήνες, αλλά έχω πέσει με τα μούτρα.

Εκτός σκηνής με αποφορτίζουν
η γυναίκα μου, η γειτονιά μου, οι βόλτες με τη σκυλίτσα μου, κάνα δυο φίλοι, ο υπολογιστής μου, τα όνειρα που κάνω όταν οδηγώ (τρώω συνέχεια μούτζες από τους άλλους).

Στη δουλειά μου με ενοχλεί το ότι δεν μπορείς να κάνεις πραγματικούς φίλους.

Με τους Pölkar,
την μπάντα που έχω δημιουργήσει, βγάζουμε δίσκο (τον 1ο μας) επίσημα φέτος το φθινόπωρο και επίσης ένα νέο video clip με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη, το Γιώργο Χρυσοστόμου και την αφεντιά μου.

Στο άμεσο μέλλον θα παίξω στην παράσταση «Οι ιδιοτροπίες της Μαριάννας» του Αλφρέ ντε Μισέ σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Πόρτα και στην «Ωραία του Πέραν» ένα ερωτικό μελόδραμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, σε συν-σκηνοθεσία δική μου με τη Θεοδώρα Καπράλου το οποίο θα ανέβει στο Θέατρο του Ν. Κόσμου.

Το «Mojo» ανεβαίνει στο Θέατρο Πόρτα από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και θα παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή 19:00, ενώ το «Μυστήριο της Πολιτείας Χάμελιν» θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 17:00 και Κυριακή στις 11:00 π.μ.

entertainment.in.gr

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024