Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
2o International Comedy Festival με τους κορυφαίους του είδους

2o International Comedy Festival με τους κορυφαίους του είδους

...

To Θέατρο Αβατον για 5 ημέρες φιλοξενεί το 2ο International Comedy Festival με ηχηρά ονόματα του είδους από την Ελλάδα, τη Βρετανία και τη Ν. Ζηλανδία. Από τις 16 μέχρι τις 20 Ιουνίου θα «παρελάσουν» 45 κωμικοί σε 15 παραστάσεις με χιούμορ και φαντασία!

Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος κ.ά. είναι μερικοί από τους πιο γνωστούς Ελληνες κωμικούς που μεταξύ άλλων θα μας λύσουν απορίες όπως: πώς η καθημερινότητα μπορεί να γίνει τρελά αστεία με λεπτομέρειες όπως το σκουπιδάκι που αντιστέκεται στη σκούπα ή τη γιαγιά που είναι έξω από τις τουαλέτες ή Πώς η φυσική, η χημεία και τα μαθηματικά μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε;

Ο διεθνούς φήμης Άγγλος Matt Kirshen και ο Bob Maclaren, ένας από τους πιο σωματικά εκφραστικούς story teller της Νέας Ζηλανδίας, έρχονται για να κατακτήσουν (και) το ελληνικό κοινό.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται και παραστάσεις που ξεχώρισαν το χειμώνα όπως «smiley» του Guillem Clua, με τους Δημήτρη Μακαλιά και Μίνω Θεοχάρη και «Double Bill» με τους Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο.

Πρεμιέρες σε παραστάσεις και.. πρόσωπα: ο Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο Δημήτρης Δημόπουλος θα παρουσιάσουν στο κοινό του Φεστιβάλ τις καινούριες τους παραστάσεις. Επίσης η νέα γενιά του stand up θα συστηθεί με τον πιο αστείο τρόπο.

Τέλος, πανηγυρικό «κλείσιμο» με 25 κωμικούς στη σκηνή καθώς ο καθένας έχει στη διάθεσή του μόλις 90 δευτερόλεπτα!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Πέμπτη 16/6
19:30 / Stand Up Science – Science Reactors
Φυσικοί, Βιολόγοι, Μηχανικοί, Χημικοί και Μαθηματικοί παντρεύουν την επιστήμη με το stand up comedy. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που σίγουρα θα σας ξαφνιάσει, θα σας κάνει να γελάσετε και θα σας κάνει σοφότερους.
Είσοδος: 7 € (προπώληση) // 8 € (πόρτα)

21:30 / Γιώργος Χατζηπαύλου – Σχεδόν 40
Η τρίτη σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά υπό την μορφή work in progress στο 1ο Αvaton Comedy Festival, μετά από μία sold out σειρά παραστάσεων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και σε περισσότερες από 25 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο, κάνει μία στάση για μία βραδιά εκεί που ξεκίνησαν όλα: μια αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα.
Είσοδος: 8 € (προπώληση) // 10 € (πόρτα)

23:30 / Aτίθασα Νιάτα Comedy Show
Οι πιο ταλαντούχοι κωμικοί της νέας γενιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να μας δείξουν πως θα είναι μέλλον του stand up comedy. Κάφρικα one-liners, άκυρα pop references, μετα-χιούμορ και τρύπιες σκέψεις σε μια παράσταση που αποτυπώνει το πνεύμα της εποχής.
Είσοδος: 5 € (προπώληση) // 7 € (πόρτα)

Παρασκευή 17/6
19:30 / Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης – Double Bill
Με πάνω από 500 παραστάσεις στο ενεργητικό τους το δίδυμο θα παρουσιάσει ένα από τα καλύτερα double bill του χειμώνα.
Είσοδος: 7 € (προπώληση) // 8 € (πόρτα)

21:30 / Matt Kirshen – Live in Greece
Ο διεθνούς φήμης Άγγλος – φαινόμενο που έχει παίξει σε πάνω από 15 χώρες και έχει εμφανιστεί στο Last Comic Standing, στο Comedy Central και στον Jimmy Fallon έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Είσοδος: 10 € (προπώληση) // 12 € (πόρτα)

23:30 / Raw + Set List
Η πιο επιτυχημένη παράσταση του περσινού φεστιβάλ επιστρέφει. Στο πρώτο μέρος κωμικοί σοκάρουν και τεστάρουν τα όρια του κοινού με αστεία που δεν θα λέγανε ποτέ. Στο δεύτερο μέρος έρχεται το Αμερικάνικο φορμάτ Set list: μετά τον Robin Williams, τον Dara O Brain και τον Jimmy Carr έρχεται η σειρά των Ελλήνων stand up comedian να δοκιμάσουν το πιο αυθόρμητο show stand up comedy. Εν ολίγοις, 8 κωμικοί αυτοσχεδιάζουν κομμάτια stand up comedy με θέματα που βλέπουν εκείνη τη στιγμή για πρώτη φορά. Αν έχετε αναρωτηθεί πως γεννιέται η κωμωδία αυτό το show θα σας το δείξει.
Είσοδος: 5 € (προπώληση) // 7 € (πόρτα)

Σάββατο 18/6
19:30 / Μιχάλης Μαθιουδάκης – Όλο Λάθος
Ο νέος μονόλογος του Μιχάλη Μαθιουδάκη κάνει πρεμιέρα στο Avaton Comedy Festival. Μια stand up κωμωδία που μιλάει για τα εντυπωσιακά ανθρώπινα λάθη που όταν συμβαίνουν η καθημερινότητα αποκτάει ξανά νόημα, για την άγρια ελευθερία που κουβαλάει η παιδική φαντασία, μα πάνω από όλα, για αυτό το αποτυχημένο πάρτυ που πήγαμε όλο προσδοκίες και τελικά ήταν «μάζωξη».
Είσοδος: 7 € (προπώληση) // 8 € (πόρτα)

21:30 / Λάμπρος Φισφής – Δες το Θετικό
Στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής o Λάμπρος Φισφής υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας.
Είσοδος: 8 € (προπώληση) // 10 € (πόρτα)

23:30 / Κωμικό ΜΠΟΥΜ – Greatest Hits
Με αφορμή τα 5 χρόνια από τότε που ξεκίνησανε ως Κάψε το Σενάριο, η ομάδα του Κωμικού ΜΠΟΥΜ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις.
Είσοδος: 8 € (προπώληση) // 10 € (πόρτα)

Κυριακή 19/6
17:00 / Follow The White Rabbit – Στη Γέφυρα
Τρεις χαρακτήρες χτίζουν μια ολόκληρη κοινωνία πάνω σε μια γέφυρα. Η Μετάβαση από τη μια όχθη στην άλλη δύσκολη αφού η γέφυρα που τις ενώνει είναι σπασμένη. Το πρόβλημα τους κοινό όμως όχι το κίνητρο και ο στόχος και η απάντηση.
Είσοδος: 5 € (προπώληση) // 7 € (πόρτα)

19:30 / Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης – Smiley
Η πιο επιτυχημένη ρομαντική κομεντί της σεζόν κλείνει την πορεία της στο μέρος που ξεκίνησε. Δύο αγόρια του σήμερα ζουν τον έρωτα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας αποδεικνύουν ότι η αγάπη δεν γνωρίζει φύλλα και φραγμούς.
Είσοδος: 10 € (προπώληση) // 12 € (πόρτα)

21:30 / Bob Maclaren – World Tour
Ένας από τους πιο σωματικά εκφραστικούς story teller της Νέας Ζηλανδίας με θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικά special σε όλες τις Ηπείρους στο ενεργητικό του έρχεται με την ιδιαίτερα λακωνική ματιά του πάνω στον κόσμο.
Είσοδος: 10 € (προπώληση) // 12 € (πόρτα)

23:30 / Κωμικό ΜΠΟΥΜ – Greatest Hits
Με αφορμή τα 5 χρόνια από τότε που ξεκινήσανε ως Κάψε το Σενάριο, η ομάδα του Κωμικού ΜΠΟΥΜ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις.
Είσοδος: 8 € (προπώληση) // 10 € (πόρτα)

Δευτέρα 20/6
19:30 / Δημήτρης Δημόπουλος, Αλέξανδρος Χαριζάνης – Καλούτσικο
Παλιά και νέα κείμενα, παραμύθια, μουσική, τραγούδια, μπρίο και σκέρτσα σε μια παράσταση, ε… καλούτσικη! Δυο εντελώς διαφορετικοί κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται ένα αποτέλεσμα που… τρώγεται μωρέ…
Είσοδος: 7 € (προπώληση) // 8 € (πόρτα)

21:30 / Κωμικό ΜΠΟΥΜ – Greatest Hits
Με αφορμή τα 5 χρόνια από τότε που ξεκινήσανε ως Κάψε το Σενάριο, η ομάδα του Κωμικού ΜΠΟΥΜ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις.
Είσοδος: 8 € // (προπώληση) // 10 € (πόρτα)

23:30 / 90 Second Comedy
Το φεστιβάλ κλείνει με το πιο πανηγυρικό και πολυπληθές show κωμωδίας που έγινε ποτέ! 25 κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και ο καθένας έχει στη διάθεσή του μόνο 90 δευτερόλεπτα!
Είσοδος: 5 € (προπώληση) // 7 € (πόρτα)

Πληροφορίες
Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι, μετρό Κεραμεικός
Τιμές εισιτηρίου προπώληση: 5,7,8,10 ευρώ
Τιμές εισιτηρίου ταμείο: 7,8,10,12 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr–Public.gr–Παπασωτηρίου–Seven Spots–IANOS–Reload
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-3412689 – www.avatoncomedyfestival.com – www.viva.gr

entertainment.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024