Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «Άγαμοι Θύται» παίζουν παράταση και τον Απρίλιο

Οι «Άγαμοι Θύται» παίζουν παράταση και τον Απρίλιο

Ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν και απανωτές sold out παραστάσεις, οι Άγαμοι Θύται, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και οι φιλοξενούμενοι τους Σπύρος Παπαδόπουλος και Κώστας Μακεδόνας, παρατείνουν τις εμφανίσεις τους στο Anodos Live Stage, μέχρι το Σάββατο 23 Απριλίου. Λίγο πριν αναχωρήσουν για την παρουσίαση του προγράμματος και στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν ακάθεκτοι στην Αθήνα «αναζητώντας εναγωνίως, […]

Ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν και απανωτές sold out παραστάσεις, οι Άγαμοι Θύται, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και οι φιλοξενούμενοι τους Σπύρος Παπαδόπουλος και Κώστας Μακεδόνας, παρατείνουν τις εμφανίσεις τους στο Anodos Live Stage, μέχρι το Σάββατο 23 Απριλίου.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για την παρουσίαση του προγράμματος και στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν ακάθεκτοι στην Αθήνα «αναζητώντας εναγωνίως, ισοδύναμα του γέλιου για να αποσύρουν την εθνική μελαγχολία».

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι Άγαμοι Θύται παρουσιάζουν μια «ψυχωφέλιμη» μουσικο-σατιρική παράσταση δια χειρός Ιεροκλή Μιχαηλίδη (κείμενα και σκηνοθεσία) ο οποίος ενώνει τη φαντασία του και το χιούμορ του λεκτικά με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Τολιάδη.

Στην εμπροσθοφυλακή όπως πάντα βρίσκονται οι: Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χατζής και Ρούλα Μανισάνου. Καλεσμένοι τους επί σκηνής οι Σπύρος Παπαδόπουλος και Κώστας Μακεδόνας.

Anodos Live Stage, Πειραιώς 183
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 34 68 100 & 6978 0000 87
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Έναρξη προγράμματος : 23.00

Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)
Μπουκάλι από 120 ευρώ (4 άτομα)
Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου)

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024