Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις και δείτε ζωντανά τους Γιώτα Νέγκα-Θέμη Καραμουρατίδη

Κερδίστε προσκλήσεις και δείτε ζωντανά τους Γιώτα Νέγκα-Θέμη Καραμουρατίδη

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου βρίσκονται ξανά με τη Γιώτα Νέγκα, μετά «Το Δίκιο Μου» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, αλλά και «Το Σερί» που μοιράστηκαν μεταξύ τους στο «Καινούριο Φιλί». Αυτή τη φορά οι δύο δημιουργοί, μετά και τη συνεργασία τους στις «Πρώτες Λέξεις», αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν γράφοντας δέκα νέα τραγούδια […]

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου βρίσκονται ξανά με τη Γιώτα Νέγκα, μετά «Το Δίκιο Μου» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, αλλά και «Το Σερί» που μοιράστηκαν μεταξύ τους στο «Καινούριο Φιλί».

Αυτή τη φορά οι δύο δημιουργοί, μετά και τη συνεργασία τους στις «Πρώτες Λέξεις», αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν γράφοντας δέκα νέα τραγούδια για μια από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Γιώτας Νέγκα, με τίτλο «Τελευταίος Εαυτός» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,όπου μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων εντός και εκτός Αττικής, η ερμηνεύτρια και ο συνθέτης επιστρέφουν μόνο για 4 παραστάσεις, Παρασκευή και Σάββατο 4-5 και 11-12 Δεκεμβρίου.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα των εμφανίσεών τους, την Παρασκευή 4/12. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Παράλληλα, εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα παρουσιάσουν τραγούδια από το πολύ επιτυχημένο προηγούμενο άλμπουμ τους «Καινούριο Φιλί», επιλογές από το σύνολο της προσωπικής τους δισκογραφίας καθώς και σημαντικές στιγμές από το έργο των κορυφαίων έντεχνων και λαϊκών μας συνθετών.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην εκτέλεση αποσπασμάτων από την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική που έγραψε ο Θέμης Καραμουρατίδης για τη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη Ουζερί Τσιτσάνης η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο in.gr η Γιώτα Νέγκα είχε αποκαλύψει σχετικά με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τη νέα τους δουλειά:

-«Ο Θέμης είναι εξαιρετικός συνεργάτης πολύ γλυκός και πιστός φίλος, γεμάτος καλοσύνη, χιούμορ, εξυπνάδα. Δίπλα του νιώθεις ασφάλεια και ζεστασιά! Ετοιμάζουμε μια νέα ολοκληρωμένη δουλεία σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου».

Γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και ο Θέμης Καραμουρατίδης στο in.gr λέγοντας:

-«Ήδη ετοιμάζουμε μία καινούρια δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Σε στίχους του αγαπημένου Οδυσσέα Ιωάννου. «

Ενώ για τη Γιώτα Νέγκα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

-«Η Γιώτα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δημιουργικός, πολύ ταλαντούχος και γεμάτος ενέργεια».

Πληροφορίες:
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Τηλ. 210 9315600

Τιμές εισιτηρίων:
12€ με μπύρα/κρασί στο bar, 15€ με ποτό στο bar
20€ με ποτό στο τραπέζι
120€ η φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα
60€ η φιάλη κρασί στο τραπέζι

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024