Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Αντζέλικα Ντασκ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για μια βραδιά

Η Αντζέλικα Ντασκ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για μια βραδιά

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται, με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή την Αντζέλικα Ντασκ που «προσγειώνεται» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να ξεσηκώσει το κοινό με αγαπημένες ποπ μελωδίες. Μαζί με τη μπάντα της υπόσχονται μια απογειωτική εμπειρία στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου. Η Αντζέλικα Ντασκ είναι συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια. Σπούδασε κλασική μουσική στο Brown […]

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται, με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή την Αντζέλικα Ντασκ που «προσγειώνεται» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να ξεσηκώσει το κοινό με αγαπημένες ποπ μελωδίες. Μαζί με τη μπάντα της υπόσχονται μια απογειωτική εμπειρία στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου.

Η Αντζέλικα Ντασκ είναι συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια. Σπούδασε κλασική μουσική στο Brown University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και στο London Centre of Contemporary Music του Λονδίνου όπου καλλιέργησε και ανέπτυξε την ικανότητα της να συνθέτει up-tempo pop τραγούδια, μπαλάντες και πιο «σκοτεινά» τραγούδια τα οποία υφαίνουν έναν κόσμο συμβολισμών που αντανακλά τις προσωπικές τις εμπειρίες.

Το πρώτο της single «Love on your own terms» μέσα από το EP «Telling Stories» και η επιτυχημένη συνεργασία της με τους γνωστούς διεθνώς Έλληνες DJ’s Playmen που απέδωσε ένα super single με τίτλο «Beautiful Love» με το οποίο συμμετείχε στα Madwalk 2015 βρήκαν υψηλή απήχηση στους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

H Αντζέλικα Ντασκ μετράει επίσης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντικές live εμφανίσεις: συμμετοχή στο Εn Lefko Festival 2014 (opening act του Boy George και των Simple Minds), live στον Κήπο του Μεγάρου,opening act στο live της Kovacs τον Απρίλιο του 2015 στην Αθήνα, live στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, αρκετά live στο Faust όπου εμφανίζεται σε σταθερή βάση, στον Σταυρό του Νότου Plus και σε άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Το καλοκαίρι του 2015 εμφανίζεται είτε μόνη της είτε σαν opening act της Μαριέττας Φαφούτη σε διάφορα festival και σκηνές. Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Marionette» σε στίχους και μουσική δική της και παραγωγή των Red Triangle και Ross Cullum.

Σε συνέντευξή της στο in.gr είχε δηλώσει: «Eίμαι λίγο κυκλοθυμική μάλλον λόγω της καλλιτεχνικής μου φύσης – οι φίλοι μου θα έλεγαν πολύ κυκλοθυμική όχι λίγο. Τη μια στιγμή καταστροφολογώ και την επομένη τα βλέπω όλα αισιόδοξα και λογικά. Είμαι οργανωτική και από την άλλη χάνω τα πράγματά μου συνέχεια. Οπότε και στη μουσική μου αντικατοπτρίζονται αυτές οι αντιφάσεις: μερικά τραγούδια είναι ρομαντικά και χαρούμενα και άλλα είναι πιο σκοτεινά με στίχους σχεδόν σουρεαλιστικούς και συμβολικούς»

»Η Angelika στη σκηνή είναι σαφώς μια προέκταση του εαυτού μου ακόμα πιο εξωστρεφής και πιο απελευθερωμένη. Όταν είμαι πάνω στη σκηνή νιώθω στο στοιχείο μου, ανοίγουν οι δίαυλοι επικοινωνίας με τον κόσμο πολύ πιο εύκολα, χάνομαι στη μουσική, χορεύω, γελάω και περνάω καλά με τους μουσικούς μου. Στη σκηνή νομίζω ότι ένας καλλιτέχνης νιώθει δύναμη, αλλά ότι έχει και ευθύνη ταυτόχρονα – να είναι συνεπής στη μουσική του, να επικοινωνήσει με το κοινό, να συμβάλλει στο να περάσει ο κόσμος καλά. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά πάντα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό», είχε, παράλληλα, σημειώσει.

Πληροφορίες

*Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος
19019 Σπάτα , +302103531000, +302103537228 , http://www.aia.gr , http://www.aia.gr

Παρασκευή 24 Ιουλίου, στις 12.30
Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

entertainment.in.gr

Sports in

Συνάντηση Σπανούλη – Αντετοκούνμπο για την Εθνική ομάδα

Ο Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και συζήτησαν και για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024