Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Έλλη Πασπαλά στον Κήπο του Μεγάρου: Κερδίστε προσκλήσεις

Η Έλλη Πασπαλά στον Κήπο του Μεγάρου: Κερδίστε προσκλήσεις

...

Ένα ξεχωριστό μελωδικό αφιέρωμα στην Αθήνα με τίτλο I Love Athens παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον Κήπο του Μεγάρου η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra. Σημείο αναφοράς της βραδιάς, το ομότιτλο τραγούδι της ερμηνεύτριας, η οποία εμπνεύστηκε τον τίτλο I Love Athens, παραφράζοντας τη διάσημη επιτυχία I Love Paris του Κόουλ Πόρτερ. Το τραγούδι ενορχηστρώθηκε από τον Ντέιβιντ Λυντς, ηχογραφήθηκε από την Underground Youth Orchestra (UYO), έγινε βίντεο κλιπ και αποτελεί το σύνθημα της καλοκαιρινής περιοδείας της Έλλης Πασπαλά σε όλη την Ελλάδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Το πρόγραμμα της συναυλίας στον Κήπο είναι μια περιήγηση στις μουσικές του κόσμου με αφορμή την Αθήνα και περιλαμβάνει γνωστές μελωδίες –τραγούδια αλλά και ορχηστρικά– ελλήνων και ξένων συνθετών: του Νικόλα Πιοβάνι, του Ράντυ Νιούμαν, του Άστορ Πιατσόλλα, του Κόουλ Πόρτερ, του Νίνο Ρότα, του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη κ.ά.

Την Έλλη Πασπαλά πλαισιώνουν οι νεαροί τραγουδιστές Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νανά Περάκη, Δήμητρα Σελεμίδου και Απόστολος Κίτσος. Σολίστ, ο Νίκος Χατζηελευθερίου (κιθάρα). Την UYO διευθύνει ο Κώστας Ηλιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει και την ενορχήστρωση των κομματιών.

Προπώληση εισιτηρίων: 12 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 €
Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου και στα καταστήματα Γερμανός

entertainment.in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024