Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση για Πάνο Κατσιμίχα-Κίτρινα Ποδήλατα στο Σταυρό του Νότου

Παράταση για Πάνο Κατσιμίχα-Κίτρινα Ποδήλατα στο Σταυρό του Νότου

Μετά τις τέσσερις sold out εμφανίσεις τους ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα αποφασίζουν να χαρίσουν στο κοινό ακόμα μία -τελευταία- βραδιά, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Στην επέτειο των 20 χρόνων του, ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται ξανά, μετά από δυο δεκαετίες τον Πάνο Κατσιμίχα με παρέα […]

Μετά τις τέσσερις sold out εμφανίσεις τους ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα αποφασίζουν να χαρίσουν στο κοινό ακόμα μία -τελευταία- βραδιά, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Στην επέτειο των 20 χρόνων του, ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται ξανά, μετά από δυο δεκαετίες τον Πάνο Κατσιμίχα με παρέα του αυτή την φορά το ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, συνοδοιπόροι του τα τελευταία 2 χρόνια σε εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών.

Ο Πάνος Κατσιμίχας, ο οποίος θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, για περιορισμένες παραστάσεις, αναφέρει σχετικά με τις εμφανίσεις του:

«Φέτος το χειμώνα, μετά από κάποια χρόνια συνειδητής απουσίας μου από τις σκηνές της Αθήνας και πολλά χρόνια από το Σταυρό του Νότου, με τον οποίο όμως μας δένουν πολλές αναμνήσεις, αφού ήμασταν οι πρώτοι, με το Χάρη, που εμφανιστήκαμε, όταν ο Σταυρός του Νότου ήταν στο ξεκίνημά του ακόμα, αποφασίσαμε με τους φίλους και συνεργάτες μου, τα Κίτρινα ποδήλατα, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο Παντελιά, και το team μουσικών και τεχνικών μας, να κάνουμε τις εμφανίσεις αυτές, από 20 Νοεμβρίου 2015 ως 11 Δεκεμβρίου. Πρώτα απ’ όλα γιατί δέσαμε τόσο καλά σαν ομάδα, που λειτουργεί σχεδόν αυτόματα πάνω στη σκηνή και πίσω από αυτή, δεύτερον γιατί υπάρχει πολλή αγάπη και θετική ενέργεια, που εισπράττουμε και μεταξύ μας, αλλά και ο κόσμος από τη συνύπαρξή μας…
Και φυσικά, γιατί νιώσαμε την ανάγκη, στις πολύ δύσκολες και σκληρές συνθήκες που βιώνουμε όλοι, από όλες τις απόψεις, να επικοινωνήσουμε, εγώ μάλλον περισσότερο νομίζω, (γιατί τα παιδιά, δεν έχουν σταματήσει να εμφανίζονται χειμώνα καλοκαίρι), από πιο κοντά με τον κόσμο που έχει χρόνια να με δει να εμφανίζομαι σε μια μουσική σκηνή χειμώνα, και ειδικά στο Σταυρό του Νότου, που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία και συγκινησιακή φόρτιση για μένα….. Ευχαριστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας…

Πάνος Κατσιμίχας.»

Οι παλιότεροι ίσως θυμούνται εκείνο το πρόγραμμα 20 χρόνια πίσω με τα «Ηλεκτρικά Παραμύθια», τις διασκευές από Μπομπ Ντίλαν μέχρι Θάνο Μικρούτσικο, τα μπόλικα ξαφνιάσματα που περιελάμβαναν μια ροκ διασκευή «Δηλητήριου» από τον Χάρη Κατσιμίχα, αλλά και μια οπτικοακουστική αναπαράσταση της διαμάχης μεταξύ ροκάδων και καρεκλάδων στην Ελλάδα του ’80, και στο τέλος το απόσπασμα από το μουσικό παραμύθι τους «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» με παράλληλη προβολή των σχεδίων του Μαρουλάκη, που αποτελούν και την εικονογράφηση του βιβλίου με το παραμύθι.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα επίσης επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου, όπου δυο χρόνια πριν είχαν παρουσιάσει την επιτυχημένη οπτικοακουστική παράσταση «Ετών 16» που αγκάλιασε με αγάπη το κοινό.

Πληροφορίες
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975
Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί
Ώρα έναρξης: 22:30

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024