Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Athens Technopolis Jazz Festival με 18 μουσικά σχήματα και ελεύθερη είσοδο

Athens Technopolis Jazz Festival με 18 μουσικά σχήματα και ελεύθερη είσοδο

H Τεχνόπολις  του Δήμου Αθηναίων και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή επετειακή διοργάνωση του Athens Technopolis Jazz Festival.

H Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή επετειακή διοργάνωση του Athens Technopolis Jazz Festival.

Φέτος, το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival φιλοξενεί 18 μουσικά σχήματα με jazz μελωδίες και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο, στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, με την Athens Big Band και το Momo trio, ένα μοναδικό σύνολο τριών ιδιαίτερων μουσικών που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το Mário Laginha Trio από την Πορτογαλία.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στη σκηνή ανεβαίνουν οι Gilad Hekselman Duo από το Ισραήλ, οι Harcsa Veronika & Bálint Gyémánt από την Ουγγαρία, ο Marius Neset από τη Νορβηγία και το Kratochvil / Ackerman / Zangi Jazz Trio από την Τσεχία.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, η Τεχνόπολη θα «πλημμυρίσει» με μουσικές των Ineke / Dimitriadis / Stanik Guilfoyle Group από την Ολλανδία, των Pol Belardi’s Force από το Λουξεμβούργο, των Beat kaestli & Marc Perrenoud Trio από την Ελβετία και της Hidden Orchestra, που αποτελεί το προσωπικό project του μουσικού, συνθέτη και παραγωγού από το Brighton, Joe Acheson.

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών, το Pierre de Surgères Trio από το Βέλγιο, τους Nono García & Pablo Novoa από την Ισπανία και το Naoko Sakata Trio από τη Σουηδία.

Η αυλαία του 16ου Athens Technopolis Jazz Festival πέφτει την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, με τους TriCoolOre feat. Pantelis Stoikos από την Κύπρο, τους Quadro Nuevo από τη Γερμανία και τέλος τους Erkan Oğur & Telvin από την Τουρκία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 16ου Athens Technopolis Jazz Festival

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024