Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι πρώτες πληροφορίες για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας

Οι πρώτες πληροφορίες για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας

Τζωρτζίνα Ντούτση Μπορεί το καλοκαίρι του 2016 να φαντάζει ακόμα μακριά (για άλλους πάλι όχι, συνοψίζοντας τον καιρό που απομένει σε Καθαρά Δευτέρα-Πάσχα-Καλοκαίρι), ωστόσο μερικά από τα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να αποκαλύπτουν τις πρώτες λεπτομέρειες για φέτος. Τρανταχτό παράδειγμα το Ejekt Festival, το μεγάλο, καλοκαιρινό, open-air event το οποίο δίνει […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Μπορεί το καλοκαίρι του 2016 να φαντάζει ακόμα μακριά (για άλλους πάλι όχι, συνοψίζοντας τον καιρό που απομένει σε Καθαρά Δευτέρα-Πάσχα-Καλοκαίρι), ωστόσο μερικά από τα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να αποκαλύπτουν τις πρώτες λεπτομέρειες για φέτος.

Τρανταχτό παράδειγμα το Ejekt Festival, το μεγάλο, καλοκαιρινό, open-air event το οποίο δίνει ραντεβού με το κοινό στις 8 Ιουλίου 2016 στο συνήθη χώρο της Πλατείας Νερού στο Φάληρο. Στη φετινή 12η εκδοχή του το φεστιβάλ υποδέχεται ξανά ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα ελληνικού και ξένου κοινού, τους Editors. Tα early bird εισιτήρια έχουν ξεκινήσει ήδη να πωλούνται –από τις 2/02- ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για το line-up του φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Το 2015 το Rockwave Festival, θεσμός στα φεστιβαλικά δρώμενα της πρωτεύουσας, γιόρτασε τα 20 χρόνια του με ένα καλοκαίρι γεμάτο Rockwave συναυλίες. Το κοινό που κατέκλυσε το Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, είχε την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές συναυλίες όπως αυτή των Black Keys και του Robbie Williams που βρέθηκαν για πρώτη φορά στη χώρα μας, καθώς και εκείνες με τους Prodigy on stage και τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Manu Chao, ο οποίος έριξε και την αυλαία για το επετειακό Rockwave. Φέτος, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, το φεστιβάλ ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας από τις 5 Ιουνίου και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τα ονόματα που θα δούμε φέτος στα stages του Terra Vibe Park.

Ο open-air χώρος της Πλατείας Νερού στο Φάληρο, δίπλα στη θάλασσα και με εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θεωρείται ένα από τα hot συναυλιακά σημεία της καλοκαιρινής Αθήνας. Σε αυτόν λοιπόν θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά φέτος ένα νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Ο λόγος για το Release Athens 2016 που θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού -1η Ιουνίου- φέρνοντας στη σκηνή του τους Αμερικανούς Beirut. Η προπώληση για την πρώτη ημέρα του Release Festival 2016 ξεκινάει στα 29 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Η τέταρτη ημέρα του Release Athens θα διεξαχθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου με headliners τους Ισλανδούς Sigur Rós, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο του post rock. Η προπώληση για την τέταρτη ημέρα του φεστιβάλ ξεκινάει επίσης στα 29 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

entertainment.in.gr

Sports in

Η Euroleague σχολίασε με φοβερό τρόπο τις δύο «ερυθρόλευκες» προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (vid)

Ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague, με ένα εκπληκτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, «έδειξε» την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού στις προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024