Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Πενέλοπε Κρουζ το «Zoolander 2»

Με Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Πενέλοπε Κρουζ το «Zoolander 2»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Οι κινηματογραφικές εκπλήξεις πέφτουν «βροχή». O Άρνι επέστρεψε με τον «Εξολοθρευτή: Γένεσις», ο Σταλόνε θα εμφανιστεί στην έβδομη ταινία «Rocky», «Creed», που θα βγει στις 31 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες, και το «Zoolander 2» βρίσκεται όλο και πιο κοντά στις αίθουσες, αφού θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο στις ΗΠΑ. Νέο τρέιλερ του σίκουελ του […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Οι κινηματογραφικές εκπλήξεις πέφτουν «βροχή». O Άρνι επέστρεψε με τον «Εξολοθρευτή: Γένεσις», ο Σταλόνε θα εμφανιστεί στην έβδομη ταινία «Rocky», «Creed», που θα βγει στις 31 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες, και το «Zoolander 2» βρίσκεται όλο και πιο κοντά στις αίθουσες, αφού θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο στις ΗΠΑ.

Νέο τρέιλερ του σίκουελ του «Zoolander» (2001) βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο Μπεν Στίλερ βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο όπως και στη σκηνοθετική επιμέλεια. Το καστ απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, οι Όουεν Γουίλσον, Πενέλοπε Κρουζ, Κρίστεν Γουίγκ, Ολίβια Μαν και Γουίλ Φέρελ.



Όπως ήταν αναμενόμενο, και από την κωμική εμπειρία της πρώτης ταινίας, το νέο «Zoolander» βασίζεται στο γέλιο. Ο Ντέρεκ Ζουλάντερ βγαίνει ξανά στις πασαρέλες, και αστείες ατάκες επανέρχονται στην οθόνη. Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εμφανίζεται ως μακρυμαλλούσα οπτασία, η
Πενέλοπε Κρουζ ως εντυπωσιακή πράκτορας σε μια ταινία που αποτελεί μεγάλο «στοίχημα» για τον Στίλερ μετά τις διφορούμενες κριτικές του 2001 για το πρώτο Zoolander και τις ταινίες «Δεν σκέφτομαι, άρα υπάρχω» και «Όσο είμαστε νέοι».

H υπόθεση της νέας του ταινίας περιστρέφεται γύρω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Derek και ο Hansel προσπαθώντας να επιβιώσουν στον κόσμο του μόντελινγκ.

Στο πρώτο «Zoolander» το κοινό παρακολούθησε ένα ανεγκέφαλο μοντέλο που είχε πεισθεί να σκοτώσει τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας.

Η χρονία που ο Στίλερ ανακοίνωσε την επιθυμία του για την κυκλοφορία σίκουελ τοποθετείται στο 2008 όταν είπε: «Προσπαθώ να ενώσω κομμάτια σεναρίου για να δημιουργήσω τον Zoolander 2. Θα ήθελα πολύ να κυκλοφορήσω αυτό το σίκουελ γιατί μου αρέσει η πρώτη ταινία και έτσι επιθυμώ να τη συνεχίσω για να καταστεί σαφές ότι άξιζε τον κόπο».

entertainment.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024