Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο άνθρωπος από τη Γροιλανδία» του Τζάιλς Μίλτον: Κερδίστε το βιβλίο

«Ο άνθρωπος από τη Γροιλανδία» του Τζάιλς Μίλτον: Κερδίστε το βιβλίο

...

Το βιβλίο Ο άνθρωπος από τη Γροιλανδία του Τζάιλς Μίλτον, συγγραφέα του best seller Χαμένος Παράδεισος – Σμύρνη 1922, κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Μίνωας, σε μετάφραση Χρήστου Καψάλη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Ο άνθρωπος από τη Γροιλανδία». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

«Όλες οι ενδείξεις συντείνουν στην ίδια κατεύθυνση. Ο τύπος πάγωσε το ίδιο δευτερόλεπτο που πέθανε. Λες και το σώμα του βυθίστηκε σε υγρό άζωτο. Έχεις δίκιο που είπες ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ τη στιγμή που τον ξεπακετάραμε. Θα έλεγε κανείς πως είναι υπερβολικά τέλειος…». Όταν το κατεψυγμένο πτώμα του Φέρις Κλαρκ εντοπίζεται στους πάγους της Γροιλανδίας, ο ιατροδικαστής-αρχαιολόγος Τζακ Ρέιβεν καλείται να διερευνήσει την υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή είναι καχύποπτος. Το πτώμα βρίσκεται σε απολύτως άριστη κατάσταση.

Καθώς ο Τζακ ξετυλίγει το κουβάρι του μυστηρίου των τελευταίων ωρών της ζωής του Φέρις Κλαρκ, αποκαλύπτει ένα σκοτεινό όσο και τρομερό μυστικό που χάνεται στα βάθη της ιστορίας του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Ταυτόχρονα, βρίσκεται ο ίδιος σε μια κούρσα απέναντι στον χρόνο.

Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος, και μόνο ο Τζακ μπορεί να τερματίσει τη δράση του. Πρώτα, όμως, πρέπει να απαντήσει στον πλέον επίμονο γρίφο. Πώς πέθανε ο Φέρις Κλαρκ; Και πώς διατηρήθηκε το πτώμα του όλα αυτά τα χρόνια;

Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Τζάιλς Μίλτον είναι συγγραφέας και ιστορικός. Τα βιβλία του έχουν σημειώσει διεθνή επιτυχία και έχουν μεταφραστεί σε 20 γλώσσες. Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα βιβλία Wolfram – Ένα αγόρι πάει στον πόλεμο (2011), Η μύτη του Εδουάρδου Τρένκομ (2008) και Χαμένος Παράδεισος (2008), το οποίο αποτελεί μια συγκλονιστική μαρτυρία για την καταστροφή της Σμύρνης και έχει ξεπεράσει τα 25.000 αντίτυπα στην Ελλάδα μέχρι σήμερα. Το βιβλίο του Ρώσικη ρουλέτα (2014) αποτελεί ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα για τις απαρχές των μυστικών υπηρεσιών.

Ο συγγραφέας έχει γράψει ακόμη τρία παιδικά βιβλία, εκ των οποίων τα δύο έχει εικονογραφήσει η σύζυγός του, Αλεξάντρα. Το παιδικό βιβλίο Πάρτι στον κήπο! κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας (2009). Στο blog του o συγγραφέας δημοσιεύει σε εβδομαδιαία βάση παράξενα και λιγότερο γνωστά ιστορικά γεγονότα (surviving-history.blogspot.com).

Ο Τζάιλς Μίλτον ζει στο νότιο Λονδίνο με τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους κατόπιν συνεννόησης με τις εκδόσεις Μίνωας, τηλέφωνο: 210 2711222, e-mail: info@minoas.gr
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 13/02/2017.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024