Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Εndgame 2: To κλειδί του Ουρανού»: Κερδίστε το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας

«Εndgame 2: To κλειδί του Ουρανού»: Κερδίστε το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας

Το Endgame είναι και πάλι εδώ! Από τις 22 Οκτωβρίου τo δεύτερο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας Endgame βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Όπως και στο πολύ επιτυχημένο πρώτο βιβλίο της σειράς (Endgame 1: Το κάλεσμα), στο Endgame 2: Το κλειδί του Ουρανού, παράλληλα με την κορύφωση της δράσης, ένας ακόμη γρίφος […]

Το Endgame είναι και πάλι εδώ! Από τις 22 Οκτωβρίου τo δεύτερο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας Endgame βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Όπως και στο πολύ επιτυχημένο πρώτο βιβλίο της σειράς (Endgame 1: Το κάλεσμα), στο Endgame 2: Το κλειδί του Ουρανού, παράλληλα με την κορύφωση της δράσης, ένας ακόμη γρίφος περιμένει τους τυχερούς αναγνώστες που καλούνται να τον λύσουν και να κερδίσουν το δώρο που αυτήν τη φορά αγγίζει τις 250.000 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρηματικό έπαθλο του πρώτου βιβλίου το κέρδισε ένας 25χρονος Μεξικανός αστροφυσικός που ζει στο Μιλάνο της Ιταλίας, ο οποίος κατάφερε να λύσει πρώτος τον μεγάλο γρίφο, ενώ στην πρώτη δεκάδα τερμάτισαν και δυο Έλληνες. Το σύνολο των παικτών που έλαβαν μέρος σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση ανήλθε σε 135.823, 166 χώρες είχαν τουλάχιστον έναν παίκτη που συμμετείχε στο Endgame, ενώ 61 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι μέχρι την τελική ημερομηνία (17/09/2015).

Το in.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός σάς δίνει την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τη φόρμα και να κερδίσετε από ένα αντίτυπο του βιβλίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Λίγα λόγια το δεύτερο βιβλίο της σειράς

Το να κινείσαι, να μάχεσαι και να Παίζεις βοηθάει σε ένα πράγμα τουλάχιστον.
Στο να ξεχνάς.
Το Endgame είναι εδώ.
Ο κόσμος αρχίζει να καταρρέει, να τρελαίνεται. Όμως οι Παίκτες συνεχίζουν να Παίζουν. Το Κλειδί της Γης βρέθηκε. Απομένουν δύο κλειδιά και εννέα Παίκτες.
Κουίνς, Νέα Υόρκη.
Η Άσλινγκ Κοπ επιδιώκει το ακατόρθωτο: να σταματήσει το Endgame. Αλλά προτού προλάβει να γυρίσει σπίτι για να ανασυγκροτηθεί, την προσεγγίζουν πράκτορες της CIA, που γνωρίζουν τα πάντα για το Endgame, και της προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε για να σταματήσουν το παιχνίδι είτε για να αναδειχθεί νικήτρια.
Βασίλειο του Αξούμ, Αιθιοπία.
Ο Χιλάλ ιμπν Ίζα αλ-Σαλτ, αν και παραμορφωμένος, είναι ζωντανός. Και ξέρει κάτι που οι υπόλοιποι Παίκτες αγνοούν: ότι τα kepler παρενέβησαν, αν και θα έπρεπε να είναι αμέτοχα. Όμως, οι Αξουμίτες έχουν ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να τους βοηθήσει να λυτρώσουν την ανθρωπότητα – και ίσως να νικήσουν τα όντα πίσω από το Endgame.
Λονδίνο, Αγγλία.
Η Σάρα Άλοπεϊ βρήκε το πρώτο κλειδί. Είναι μαζί με τον Ιάγκο – και προπορεύονται. Η Σάρα, όμως, αδυνατεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για τον θάνατο του Κρίστοφερ και την πυροδότηση του Γεγονότος. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να κρατήσει τους δαίμονες μακριά είναι να Παίξει, να Παίξει για να νικήσει.
Το Κλειδί του Ουρανού –όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν είναι– είναι το επόμενο. Και οι εννέα Παίκτες δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να το αποκτήσουν.
Το Endgame είναι εδώ.

Δ Ι Α Β Α Σ Τ Ε Τ Ο Β Ι Β Λ Ι Ο .
Β Ρ Ε Ι Τ Ε ΤΑ Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α .
ΛΥ Σ Τ Ε Τ Ο Ν Γ Ρ Ι Φ Ο .
Μ Ο Ν Ο Ε Ν Α Σ Θ Α Κ Ε Ρ Δ Ι Σ Ε Ι .
Τ Ο E N D G A M E Ε Ι Ν Α Ι Α Λ Η Θ Ι Ν Ο .
Τ Ο E N D G A M E Ε Χ Ε Ι Α Ρ Χ Ι Σ Ε Ι .

Διαβάστε ένα απόσπασμα

  • Οι συγγραφείς

Ο ΤΖΕΪΜΣ ΦΡΕΪ κατάγεται από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Και τα τέσσερα βιβλία του –A Million Little Pieces, My Friend Leonard, Bright Shiny Morning και The Final Testament of the Holy Bible– έχουν γίνει τεράστιες εμπορικές επιτυχίες διεθνώς.
O ΝΙΛΣ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΣΕΛΤΟΝ είναι ένας από τους συγγραφείς του μπεστ σέλερ No Angel: My Harrowing Undercover Journey to the Inner Circle of the Hells Angels. Είναι επίσης ο συγγραφέας της σειράς Full Fathom Five.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός: Εμ. Μπενάκη 13, Αθήνα (καθημερινά 9.00-16.00 και Σάββατο 09.00-13.00).
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 30/10/2015.
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024