Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με το δεξί το καλοκαιρινό Bazaar του Bήμα FM

Με το δεξί το καλοκαιρινό Bazaar του Bήμα FM

Mε επιτυχία άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 4 Ιουνίου, το καθιερωμένο –πλέον- καλοκαιρινό bazaar βιβλίου του Bήμα FM 99,5 στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου Μουσικής της Αθήνας.

Tζωρτζίνα Ντούτση

Mε επιτυχία άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 4 Ιουνίου, το καθιερωμένο –πλέον- καλοκαιρινό bazaar βιβλίου του Bήμα FM 99,5 στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου Μουσικής της Αθήνας.

Mε 250.000 των εκδόσεων του ΔΟΛ και με σύνθημα «Ένα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό», οι διοργανωτές περιμένουν το κοινό έως και την Κυριακή 7 Ιουνίου σε μια γιορτή Αλληλεγγύης Τεχνών και Γραμμάτων.

Ήδη από την πρώτη ημέρα, πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο, πέρασαν τις πύλες του Κήπου του Μεγάρου, υποστηρίζοντας για 8η φορά την προσπάθεια του Bήμα FM να ανακουφίσει συνανθρώπους μας και οικογένειες του Δήμου Αθηναίων που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το bazaar από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ όλες τις ημέρες και να βρει βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ιστορικά, χρηστικά, μαγειρικής, παιδικά, ταξιδιωτικά, λεξικά, λευκώματα, αναγνωστικά, βιβλία ποίησης, κόμικς και περιοδικά.

Το φετινό καλοκαιρινό παζάρι, αναμένεται να σπάσει το φράγμα του 1.000.000 ευρώ συνολικής προσφοράς των ακροατών στα 8 φιλανθρωπικά bazaar που έχει διοργανώσει ο σταθμός, ένα ποσό που εξολοκλήρου διατίθεται στους άπορους και τους άστεγους συνανθρώπους μας του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, οι επισκέπτες που θα βρεθούν στον πιο δροσερό κήπο της Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επί σκηνής αγαπημένους τραγουδιστές, με δωρεάν είσοδο, από το βράδυ της Παρασκευής.

Αναλυτικά, την Παρασκευή 5/6 (από τις 21.15) στη σκηνή θα ανέβουν οι Stavento, η Ήβη Αδάμου και οι Miss Chery σε πιο νεανικούς ρυθμούς. Το Σάββατο 6/6 (από τις 20.30) τη σκυτάλη παίρνει η Γιάννα Βασιλείου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Γιώτα Νέγκα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε ένα πολυσυλλεκτικό και κεφάτο πρόγραμμα. Την Κυριακή η αυλαία θα πέσει με ένα αμιγώς λαϊκό πρόγραμμα από τον Δημήτρη και τον Σταμάτη Κόκοτα (στις 21.15).

Επιπλέον, την Κυριακή από τις 12.30 το μεσημέρι, το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους στιγμές χαράς και γέλιου με παράσταση Καραγκιόζη.

Το φετινό καλοκαιρινό bazaar του Bήμα FM πραγματοποείται με την ευγενικη υποστήριξη των εταιρειών: Wind, Τράπεζα Πειραιώς, Protergia, Ελληνικός Χρυσός, Unilever, Παπαστράτος.

entertainment.in.gr

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024