Πέμπτη 23 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι προτάσεις του in.gr για το Σαββατοκύριακο

Οι προτάσεις του in.gr για το Σαββατοκύριακο

Το πλούσιο και ξεχωριστό ψυχαγωγικό μενού του σαββατοκύριακου 20-21/6, αναμένεται να διατηρήσει τη διάθεσή μας σε υψηλά επίπεδα παρόλο που ο… φθινοπωρινός καιρός προσπαθεί για το αντίθετο. Από τις δεκάδες επιλογές του διημέρου, η παρθενική συναυλία του Rοbbie Williams στη χώρα μας στο πλαίσιο των 20 χρόνων του Rockwave Festival, καθώς και οι εκδηλώσεις για […]

Το πλούσιο και ξεχωριστό ψυχαγωγικό μενού του σαββατοκύριακου 20-21/6, αναμένεται να διατηρήσει τη διάθεσή μας σε υψηλά επίπεδα παρόλο που ο… φθινοπωρινός καιρός προσπαθεί για το αντίθετο. Από τις δεκάδες επιλογές του διημέρου, η παρθενική συναυλία του Rοbbie Williams στη χώρα μας στο πλαίσιο των 20 χρόνων του Rockwave Festival, καθώς και οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής σε πολλά μέρη της Ελλάδας, φαίνεται να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

H ώρα για να πάρουμε και πάλι τους δρόμους έφτασε! Προορισμός μας αυτή την φορά η Μαλακάσα όπου θα… αφήσουμε το κακό παιδί της pop Robbie Williams να μας ψυχαγωγήσει από το stage του επετειακού Rockwave Festival. Παράλληλα, την ίδια ημέρα (20/6) θα απολαύσουμε και πάλι ζωντανά την αγαπημένη φωνή της Sharon Kovacs. Η συναυλιακή διάθεση συνεχίζεται και την Κυριακή (21/6) με τη δωρεάν συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος εγκαινιάζει το Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» στο Φάληρο.
Τζωρτζίνα Ντούτση

Ανυπομονώ να κάνω την πρώτη μου βόλτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος που θα ανοίξει τις πόρτες του στις 21/6 με τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου που θα συμπράξει με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.
Μαρία Παπουτσή

Το σαββατοκύριακο αναμένεται φεστιβαλικό, καθώς το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Terra Vibe και στον Robbie Williams. Συνεπώς, θα τον αφήσουμε να μας «ψυχαγωγήσει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Η Κυριακή θα κινηθεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς με έναν καφέ σε κάποια παραλία των νοτίων προαστίων και θα ολοκληρωθεί με την προβολή της ταινίας «Το μικρό νησί» στον κλασικό θερινό κινηματογράφου των Εξαρχείων, Ριβιέρα!
Μαρία Πετροπούλου

Έχει ζεστάνει το κλίμα από καιρό… Ο Robbie Williams μετά τους χαιρετισμούς που έστειλε στο ελληνικό κοινό μέσω της σελίδας του στο Facebook, καταφθάνει με ποπ διαθέσεις στο Rockwave Festival. Με εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ στο ενεργητικό του, ανασύρει μνήμες από τα νεανικά και εφηβικά μας χρόνια. Το Σάββατο λοιπόν ψηφίζουμε Robbie!
Ελισάβετ Σταμοπούλου

entertainment.in.gr

Sports in

Break με το… καλημέρα για τους Μάβερικς του απίθανου Ντόντσιτς (105-108, vid)

Οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν break με το… καλημέρα στην έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς επικράτησαν με σκορ 108-105 και έκαναν το 0-1 στους τελικούς της Δύσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Μαϊου 2024