Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Ευθυμιάδης: Το μήνυμά του για την Ανάσταση - «Προσεύχομαι να μου δοθεί η δύναμη και να συγχωρέσω τους Ιούδες που με πρόδωσαν»

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το μήνυμά του για την Ανάσταση – «Προσεύχομαι να μου δοθεί η δύναμη και να συγχωρέσω τους Ιούδες που με πρόδωσαν»

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση ενόψει της Ανάστασης έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός, που εδώ και χρόνια ακολουθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και ζει με τη γυναίκα του και τις δύο κόρες του κοντά στη φύση, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή του σε κάποιον ναό και στο μήνυμά του αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που τον έχουν προδώσει.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, για να «έρθει η Ανάσταση», ο ίδιος θέλει να του δοθεί πρώτα, η δύναμη να συγχωρέσει όλους τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν και να ζητήσει συγνώμη για τα δικά του λάθη.

Η ανάρτησή του

«Για να έρθει η Ανάσταση, προσεύχομαι να μου δοθεί η δύναμη και να συγχωρέσω: όλους τους Ιούδες που με πρόδωσαν, όλους τους φαρισαίους που άδικα με καταδίκασαν, όλους τους ευθυνόφοβους που «ένιψαν τας χείρας τους», όλους όσους με κορόιδευαν όταν κουβαλούσα τον σταυρό μου ανεβαίνοντας τον Γολγοθά, όλους όσους πρόθυμα βοήθησαν στη σταύρωση μου, όλους όσους χάρηκαν όταν άφησα την τελευταία μου ανάσα.

Καθημερινοί άνθρωποι, που τις περισσότερες φορές λειτουργούν ασυνείδητα και δεν καταλαβαίνουν τι επιπτώσεις έχουν οι πράξεις τους. Εξ ου και τα τελευταία λόγια του Χριστού είναι: «Πατέρα συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν».

Για να έρθει η αληθινή Ανάσταση, πρέπει να βρω τη δύναμη να τους συγχωρέσω και να ζητήσω συγνώμη για τα δικά μου λάθη. Αλλιώς για άλλη μία χρονιά θα πάω στην εκκλησία με τα καλά μου ρούχα, θα ανάψω την λαμπάδα μου, θα τσουγκρίσω το αυγό μου, θα πω τα χρόνια πολλά, θα φάω τη μαγειρίτσα μου και τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή μου. Καλή δύναμη σε όλους. Η Ανάσταση έρχεται».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024