Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Όλη η αλήθεια για τις αποβολές και τις αμοιβές των παικτών

Survivor All Star: Όλη η αλήθεια για τις αποβολές και τις αμοιβές των παικτών

Αποκαλύψεις - φωτιά για το ριάλιτι επιβίωσης!

Δεν έχουν τέλος οι ίντριγκες στο φετινό Survivor. Έρωτες, πισώπλατα μαχαιρώματα, παραβιάσεις κανόνων και αποβολές των παικτών συνθέτουν το σκηνικό στον Άγιο Δομίνικο, με το παιχνίδι να μην θυμίζει σε τίποτα ριάλιτι επιβίωσης.

Μέχρι στιγμής τέσσερις παίκτες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έχουν αποβληθεί επειδή είτε έφαγαν κρυφά είτε ήρθαν σε επαφή με ντόπιο για να προμηθευτούν τρόφιμα.

Η Κατερίνα Δαλάκα το πρωί της Τετάρτης (5/4) έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως οι αμοιβές δίνονται ακόμα και στους παίκτες, που έχουν αποβληθεί.

«Την αλήθεια είπα, δεν έριξα καμία βόμβα. Χαίρομαι που ο κύριος Ατζούν επιβεβαίωσε ότι δεν είχα καμία επικοινωνία ούτε κινητό. Η παράβαση μου ήταν φαγητό, δεν είχα βγει να το πω γιατί δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Η παραγωγή είναι πάρα πολύ καλή, δε μας έχει αφήσει έτσι. Θα ήθελα να κερδίσει ο Σάκης. Δεν μετάνιωσα, αλλά στεναχωρήθηκα με τον τρόπο, που τελείωσε αυτός ο κύκλος για εμένα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Παράλληλα, τόνισε ότι και να αποβληθεί κάποιος παίρνει κανονικά τα χρήματα.

Οι δηλώσεις της

 Τι συνέβη με την αποβολή της

Το απόγευμα της Τρίτης (4/4) η Κατερίνα Δαλάκα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποβολή της και «κάρφωσε» τον Νίκο Μπάρτζη.

«Πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor All Star μια μέρα πριν πετάξω. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα υπολόγισα. Δεν το λέω με κακία. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι. Μπήκα με σκοπό να φτάσω στον τελικό και μόνο αυτό με ένοιαζε», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα στο «Καλό Μεσημεράκι».

Σχετικά με το παρασκήνιο της αποβολής της, λόγω χρήσης κινητού, ξεκαθάρισε: «Μου αρέσει όταν κάνω στη ζωή μου, να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση έκανα, έφαγα, απλά δεν ήμουν η μόνο που έχει φάει σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη, αν ήμουν η μόνη που έχω φάει. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις».

«Εγώ ήρθα να πω την αλήθεια στα άτομα που με έχουν στηρίξει από το 2018. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω των Ατζούν Ιλίτζαλι, είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή, γι’ αυτό τόσο καιρό δεν έχω κάνει εμφάνιση γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσα να τα πω. Από τη στιγμή που βγήκε όμως και είπε κάποια πράγματα για εμένα και έμμεσα αμφισβήτησε την παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπήρχε επικοινωνία, τότε είπα θα μιλήσω. Το τέλος ήταν κακό και προσβλητικό για εμένα. Αυτό με στεναχώρησε», πρόσθεσε η αθλήτρια στίβου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024