Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου ήταν απών, χτύπαγε τη μάνα μου - Κάποια στιγμή κλείστηκε στο Δαφνί»

Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου ήταν απών, χτύπαγε τη μάνα μου – Κάποια στιγμή κλείστηκε στο Δαφνί»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασε ως παιδί

Η Αντζελα Δημητρίου συνάντησε το βράδυ του Σαββάτου (1/4) τη Ρούλα Κορομηλά και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του «Σπίτι με το MEGA» τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγαλύτερες τις επιτυχίες και «άνοιξε» την καρδιά της, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που βίωσε λόγω του πατέρα της.

«Eίχε πρόβλημα υγείας»

«Ο πατέρας μου ήταν απών. Από οχτώ χρονών, που ήμουν, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα «θα έρθω να σας δω», δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας. Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για την μάνα μου. Ήθελα να προστατεύσω την μητέρα μου και τότε πέρναγε πάντα η αστυνομία περιπολία και κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε πάρει την μητέρα μου την χτυπάει. «Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια» φωνάζει η κακομοίρα, εγώ είχα πάρει μια γκαζιέρα μικρή που είχαμε στο σπίτι αντί για σόμπα και ήμουν έτοιμη να την πετάξω στο κεφάλι του για να αφήσει την μητέρα μου», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έρχεται η αστυνομία, τον παίρνει και φυσικά τον πήγε μέσα για να του πει γιατί κάνει αυτό το πράγμα. «Εγώ είμαι τρελός, έτσι θέλω να κάνω» τους είπε και κάποια στιγμή ο πατέρας μου κλείστηκε στο Δαφνί. Ποτέ όμως δεν έγινε καλά. Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι. Ο μπαμπάς μου ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ το δικό μου όνομα, σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε στην τηλεόραση, έκρυβε το πρόσωπο του και έλεγε ότι «είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου». Δεν ήταν όμως ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου, ήταν ο πατέρας της Αγγελικής Κιουρτσάκη».

«Tαλαιπωρήθηκε πάρα πολύ»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «η Άντζελα Δημητρίου ήταν ένα άλλο κομμάτι για τον άλλο τον κόσμο. Για το σπίτι μου ήθελα να είμαι η Αγγελική. Η δική τους Αγγελική, το δικό τους παιδί που το αγαπάνε και το προσέχουν. Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ όμως, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως «θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα». Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν».

«Όλο αυτό με τραυμάτισε και από την άλλη με έκανε πολύ δυνατή», κατέληξε η τραγουδίστρια συγκινημένη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024