Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμοί ανηλίκων στην Ηλιούπολη: Είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια σε… σπίτι ο προπονητής

Βιασμοί ανηλίκων στην Ηλιούπολη: Είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια σε… σπίτι ο προπονητής

Ο χώρος εντός του γυμναστηρίου φέρεται να χρησιμοποιήθηκε και ως μέρος που διέπραξε κάποιους από τους βιασμούς των ανηλίκων αθλητριών.

Ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, φαίνεται πως είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου σε σπίτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «LIVE NEWS», ο προπονητής είχε μετατρέψει τον ημιώροφο σε προσωπικό του χώρο και όταν κάποιος τον ρωτούσε γιατί έμενε εκεί φαίνεται πως έλεγε επειδή περνούσε δύσκολα οικονομικά.

Ο χώρος περιλαμβάνει έναν καναπέ – κρεβάτι, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση και καρέκλες και μια ελληνική σημαία κρεμασμένη στο παράθυρο που περιορίζει την ορατότητα. Όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega υπάρχουν ρούχα και αθλητικός εξοπλισμός.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο χώρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή και για αν διαπράξει κάποιους από τους βιασμούς.

Αντιμέτωπος με βαριά αδικήματα ο 44χρονος προπονητής

Αντιμέτωπος με βαριά αδικήματα βρίσκεται ο προπονητής του Ταε Κβο Ντο, ο οποίος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024