Πολυτεχνειούπολη: Με το όπλο στο χέρι φωτογραφιζόταν η δόκιμη αστυνομικός -Πώς βοηθούσε το κύκλωμα
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη, ενώ σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.
Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος πυροβολήθηκε από ανθυπαστυνόμο κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επειδή σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και ως εκ τούτου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη, ενώ σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.
Η κοπέλα, που υπηρετούσε στο ΑΤ Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πανεπιστημιούπολης λειτουργώντας ως πληροφοριοδότης.
Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ έφερε στη δημοσιότητα, σήμερα, φωτογραφία στην οποία φαίνεται η δόκιμη αστυνομικός εντός του χώρου της φοιτητικής εστίας να ποζάρει παρέα με δύο άλλα άτομα κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.