Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Λιόλιου & Δημήτρης Κεχαγιάς - Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Κατερίνα Λιόλιου & Δημήτρης Κεχαγιάς – Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς τράβηξαν χωριστούς δρόμους

Η γνωστή τραγουδίστρια που συμμετέχει φέτος στο J2US και ο πρώην παίκτης του Big Brother δεν είναι πια μαζί. Έτσι το ρομαντικό ειδύλλιο που είχαν η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς μέσα σε λίγους μήνες έριξε αυλαία και η σχέση του αποτελεί παρελθόν εδώ και δυο περίπου εβδομάδες

Στις αρχές του Νοέμβρη, όμως, μια ακόμη κοινή εμφάνιση επιβεβαίωσε πως οι δυο τους είναι μαζί. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, τον οποίο γνωρίσαμε πέρσι στο Big Brother και η Κατερίνα Λιόλιου έκαναν μια κοινή βραδινή έξοδο. Το ζευγάρι είχε βρεθεί στα πίσω τραπέζια γνωστού κέντρου, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου, με τους θαμώνες να τους αναγνωρίζουν. Οι δυο τους μάλιστα ήταν και αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Ωστόσο, πριν να πάρει καλά καλά δημοσιότητα η σχέση τους, εκείνοι αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς έδωσαν τέλος στη σχέση τους και τραβούν πλέον δρόμους χωριστούς.

Η Κατερίνα Λιόλιου μάλιστα, μετά τιςς αλλαγές των ζευγαριών στο προηγούμενο live του J2US, όπου ήταν για λίγο η coach της Λάουρας Νάργες, ετοιμάζεται για μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη πρόβες με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τα δυο κορίτσια είναι από τα φαβορί του μουσικού σόου και έχουν πάρει ως τώρα τα περισσότερα 10άρια από την κριτική επιτροπή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024