Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σποράδες - Ανατροπή με καταγγελία 26χρονης - «Με άρπαξε από τα μαλλιά και με βίαζε όλο το βράδυ»

Σποράδες – Ανατροπή με καταγγελία 26χρονης – «Με άρπαξε από τα μαλλιά και με βίαζε όλο το βράδυ»

Η υποτιθέμενη πράξη φέρεται να έγινε τον περασμένο Αύγουστο σε νησί των Σποράδων από 30χρονο ντόπιο.

Ψευδής αποδείχτηκε η καταγγελία μιας 26χρονης ότι τη βίασε δύο φορές ένας συνάδελφός της, σε νησί των Σποράδων, το περασμένο καλοκαίρι σε δωμάτιο ενοικιαζόμενων καταλυμάτων όπου διέμενε, καθώς δεν προέκυψε πως η καταγγελία ήταν βάσιμη, μετά από προκαταρκτική που παρήγγειλε η Εισαγγελία.

Η υποτιθέμενη πράξη φέρεται να έγινε τον περασμένο Αύγουστο σε νησί των Σποράδων από 30χρονο ντόπιο που εργαζόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με φερόμενο ως θύμα 26χρονη γυναίκα με καταγωγή εκτός Μαγνησίας, η οποία δούλευε μαζί του. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι πήγε στο δωμάτιό της για να κοιμηθεί και ο 30χρονος άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα.

Τι είχε πει η 26χρονη

Την άρπαξε, όπως είχε πει, από τα μαλλιά ρίχνοντάς τη στο κρεβάτι και τη βίασε. Στη συνέχεια δεν σταμάτησε εκεί και επανέλαβε την πράξη του σε άλλο σημείο του δωματίου. Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά της προσέτρεξε σε βοήθεια ο γιος της ιδιοκτήτριας του τουριστικού καταλύματος, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, μπήκε στο δωμάτιο πάλεψε μαζί του και τελικά κατάφερε να τον βγάλει έξω από τον χώρο.

Την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά της χωρίς να αναφέρει το παραμικρό, ενώ τη μεθεπόμενη μέρα αποχώρησε από την εργασία της δίχως να ενημερώσει τον εργοδότη της, αλλά και από το νησί, καταγγέλλοντας στο μεταξύ στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού και καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του 30χρονου.

Ιατροδικαστική εξέταση

Στο πλαίσιο αυτό η Εισαγγελία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε πως τα καταγγελλόμενα δεν είχαν πραγματική διάσταση. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ιατροδικαστική εξέταση δεν εντόπισε ευρήματα βιασμού, δεν υπήρχε ούτε γρατζουνιά, οι ένοικοι των άλλων δωματίων δεν άκουσαν τίποτα, και ο γιος της ιδιοκτήτριας που εμφανιζόταν να παλεύει με τον φερόμενο ως δράστη εκείνη την ημέρα όχι μόνο δεν ήταν στον χώρο, αλλά βρισκόταν σε άλλο μέρος του νησιού.

Μάλιστα οι ένοικοι των παρακείμενων δωματίων είπαν πως δεν υπήρχε ενδεχόμενο να ακούσουν φωνές και να μην παρέμβουν. Ο 30χρονος στην απολογία του αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες, εκτιμώντας πως οφείλονταν σε ψυχολογικούς λόγους της καταγγέλλουσας, ενώ δεν υπέβαλε εναντίον της αναφορά για ψευδή καταμήνυση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024