Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Έχω προλάβει να τους χαιρετήσω όλους;»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει με τον κοροναϊό
Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.
Ο παρουσιαστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε ότι η παχυσαρκία επιβαρύνει την κατάσταση και εκμυστηρεύτηκε τους φόβους του.
«Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες, γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.
Ο ίδιος εξήγησε ότι: «Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις, γιατί πονάει όλο σου το σώμα. Είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς, να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος. Σκέφτομαι αν συμβεί κάτι άσχημο, έχω προλάβει να τους χαιρετήσω όλους;».
«Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω. Την δεύτερη δόση την έκανα τον Ιούλιο στην Ρόδο. Αν δεν το είχα κάνει, μου λένε οι γιατροί ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα» τόνισε ο ίδιος.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε ακόμα ότι το τελευταίο γύρισμα του «The 2Night Show» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και ενώ πάντα πριν από κάθε γυρίσματα κάνουν τεστ, αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχε βγει θετικό, καθώς ίσως είχε χαμηλό ιικό φορτίο. Τα γυρίσματα του σόου έχουν προς το παρόν σταματήσει.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε ένα διήμερο για εμπρησμούς από αμέλεια
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442