Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική πόλο εφήβων: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου

Εθνική πόλο εφήβων: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου

Τα θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας δίνει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας

Τα θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας δίνει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

«Θερμά συγχαρητήρια για την, εμβληματικής σημασίας, παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και, ταυτοχρόνως, αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο μήνυμά του.

«Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι έφηβοί μας στο πόλο! Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί δείχνει ότι η ελπίδα είναι εδώ» επισημαίνει σε ανάρτησή του στo Τwitter o πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τους προπονητές τους».

«Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει» αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Η Εθνική ομάδα Πόλο των Εφήβων κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε υπερήφανους» προσθέτει.

«Μπράβο στα 18χρονα παιδιά του πόλο και στον προπονητή τους. Έφτασαν στην κορυφή του κόσμου και έδωσαν σε όλους τους Έλληνες κουράγιο και χαμόγελα. Οι επιδόσεις των αθλητών μας, αυτές τις εβδομάδες, δείχνουν το δρόμο: δουλειά, αξιοκρατία, σχέδιο. Ας πάρουμε όλοι αυτό το μάθημα» αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Σε ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό έρχεται να προστεθεί η τεράστια σημερινή επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο και στον προπονητή της Δημήτρη Κραβαρίτη για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024