Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια του Προέδρου και του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια για τη χρυσή του νίκη

Συγχαρητήρια του Προέδρου και του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια για τη χρυσή του νίκη

Συγχαρητήρια από τον Προκόπη Παυλόπουλο και τους αρχηγούς των κομμάτων στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης.

«Θερμά συγχαρητήρια για την νέα «χρυσή» Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.

«Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια που του εξασφάλισε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Γυμναστικής τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής» επισημαίνει σε συγχαρητήρια δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Τα θερμά του συγχαρητήρια απευθύνει πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον χρυσό πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το 4ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που τον καθιστά πολυνίκη αλλά και έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του θεσμού. Μια σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε Twitter του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον χρυσό πρωταθλητή.

«Ο Πετρούνιας κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια… Απλά υποκλινόμαστε!» έγραψε.

«Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανες όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο. Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: «Λευτέρη Πετρούνια συνέχισε ακάθεκτος. Γιατί, ναι, οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού».

Εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στον Λευτέρη Πετρούνια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σημείωσε:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήκωσε για τέταρτη συνεχόμενη φορά την ελληνική σημαία στο υψηλότερο σημείο. Συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή, στον προπονητή του και στην ομοσπονδία του. Μπράβο Λευτέρη συνέχισε να μας κάνει υπερήφανους και να σηκώνεις ψηλά την ελληνική σημαία».

Συγχαρητήρια για τη νίκη του έλαβε και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Λ. Πετρούνιας.

«Είναι ο άρχοντας των κρίκων!» έγραψε στο Twitter της η Κομισιόν.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συνεχάρη τον Λ. Πετρούνια χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον καλύτερο αθλητή».

«Ο Λευτέρης μας @Petrounias_E πιστός στο ραντεβού του με την πρώτη θέση σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος. Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σε ευχαριστούμε!», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Τwitter ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024