Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστηριώδη, sexy μαύρα μαγιό

Τα μυστηριώδη, sexy μαύρα μαγιό

Ο διάσημος φωτογράφος Μπρους Βέμπερ συνήθιζε να φωτογραφίζει τα μοντέλα του για τα editorial της “Vogue” με μαύρα, μινιμαλιστικού τύπου μαγιό. Ολόσωμα και μπικίνι στο μαύρο της γοητείας, του μυστηρίου, του αισθησιασμού. Τα μαύρα μαγιό εξακολουθούν να είναι πάντα στην επικαιρότητα. Ακόμα και αυτό το καλοκαίρι με τα κίτρινα, λευκά, ροζ και φλοράλ κυρίως μαγιό, […]

Ο διάσημος φωτογράφος Μπρους Βέμπερ συνήθιζε να φωτογραφίζει τα μοντέλα του για τα editorial της “Vogue” με μαύρα, μινιμαλιστικού τύπου μαγιό. Ολόσωμα και μπικίνι στο μαύρο της γοητείας, του μυστηρίου, του αισθησιασμού. Τα μαύρα μαγιό εξακολουθούν να είναι πάντα στην επικαιρότητα. Ακόμα και αυτό το καλοκαίρι με τα κίτρινα, λευκά, ροζ και φλοράλ κυρίως μαγιό, να κυριαρχούν σε θάλασσες και ακρογιαλιές, το μαύρο διατηρεί τη γοητεία του. Ολόσωμα με τιράντες, στράπλες ή one shoulder, όπως αυτό με την υπογραφή του διεθνούς οίκου ERES.

Μαύρα μαγιό διακοσμημένα με χρυσά κεντήματα και κοραλλί πέτρες, από τους Dolce & Gabbana.

Μαύρα μπικίνι με εντυπωσιακά σουτιέν με λουρίδες από τα H & M. Μικροσκοπικά μπικίνι και ολόσωμα από την Calzedonia. Το εκπληκτικό μαύρο μπικίνι με τις διαφάνειες της Τζίτζι Χαντίντ για τη διαφήμιση των γυαλιών Vogue.

Συνοδέψτε τα με τις μαύρες δερμάτινες Chloe σαγιονάρες με τον χρυσό κρίκο στη μέση και τα μαύρα-λευκά (χωρίς τακούνι) (Rouge Essentiel) της Chanel.

Τα μαύρα ολόσωμα μαγιό με τη διαφάνεια στην κοιλιά του brand Vilebrequin είναι επίσης εξαιρετικά. Εντυπωσιακά τα μαγιό της Solid & Striped, τα crochet Rose Carmine, τα αθλητικού τύπου που «κλείνουν» στην πλάτη του Emporio Armani, τα μινιμαλιστικά της Alberta Ferretti.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024