Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάιπερς: Δεν πάω στην ΑΕΚ, η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού

Κάιπερς: Δεν πάω στην ΑΕΚ, η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού

«Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές. Εκτός από την ΑΕΚ. Είναι ο μοναδικός σύλλογος στον οποίο δεν θα πάει»

Μπορεί ΑΕΚ και Εργοτέλης να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι για τη μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς, ωστόσο ο Βέλγος επιθετικός δεν φαίνεται για την ώρα «ζεστός» να μετακομίσει στην Ένωση.

Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, ωστόσο ο μάνατζερ του Κάιπερς, Ζακ Λίχτενστεϊν, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση της ΑΕΚ για τον πελάτη του, δεύτερο σκόρερ στη Football League με 22 γκολ.

«Δεν πάω στην ΑΕΚ. Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη (σ.σ. με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019). Άλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε», είναι οι δηλώσεις του πρώην φορ της Σταντάρ Λιέγης στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, dhnet.be.

Η ίδια ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις και του Λίχτενστεϊν: «Ο Ούγκο έχει παράπονα από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ γιατί τον πιέζουν να πάει σε μια ομάδα που δεν θέλει.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει δείξει απίστευτη αλαζονεία. Ο Ούγκο είχε μια καταπληκτική σεζόν. Τις επόμενες μέρες, άλλοι σύλλογοι θα επικοινωνήσουν με τον Εργοτέλη. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές. Εκτός από την ΑΕΚ. Είναι ο μοναδικός σύλλογος στον οποίο δεν θα πάει».

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024