Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο «άγνωστος» οίκος Grima κατασκευάζει τα κοσμήματα της Ελισάβετ και της Καμίλλα…

Ο «άγνωστος» οίκος Grima κατασκευάζει τα κοσμήματα της Ελισάβετ και της Καμίλλα…

Η Καμίλλα Πάρκερ-Μπόουλς μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο, επισκέπτονται από σήμερα και για δύο ακόμα ημέρες την Ελλάδα

Η Καμίλλα Πάρκερ-Μπόουλς μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο, επισκέπτονται από σήμερα και για δύο ακόμα ημέρες την Ελλάδα.

Η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας ενημέρωσε για την επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλλης, για την επίσημη αυτή επίσκεψη, η οποία θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, επίσημα γεύματα και δεξιώσεις.

Η Δούκισσα της Κορνουάλλης, αν την παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, θα «ανακαλύψει» ότι οι επιλογές των ρούχων και κοσμημάτων της μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των άλλων κυριών της βρεττανικής βασιλικής οικογένειας. Η Καμίλλα διαθέτει τις δικές της ράφτρες για τα φορέματα, ταγιέρ, τα αγαπημένα της μαντό, τα οποία συνήθως επιλέγει σε γαλάζια και λευκά χρώματα. Τα κοσμήματά της, τις περισσότερες φορές είναι διακριτικά.

Η Δούκισσα της Κορνουάλλης φοράει πάντα, τιάρες και «βαριά» κολιέ. Αντίθετα με την Κέητ Μίντλετον, η οποία συνηθίζει σε αρκετές επίσημες εκδηλώσεις να τοποθετεί το «στέμμα» στα πλούσια καστανά μαλλιά της. Μια τιάρα του Fred Leighton, του 19ου αιώνα γεμάτη με μπριγιάν και κάποιες καρφίτσες επίσης Leighton που έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν τιάρα μέσα στα μαλλιά, έχουν γοητεύσει την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλλιαμ. Η βασίλισσα Ελισάβετ διαθέτει μια συλλογή από υπέροχες μυθικής αξίας τιάρες. Είναι η μοναδική γαλαζοαίματη στον κόσμο που έχει μια τόσο πλούσια, σπάνια και ακριβή συλλογή.

Ποιος είναι όμως ο οίκος, ο οποίος έχει σχεδιάσει τα περισσότερα από τα κοσμήματα της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρεττανίας; Πρόκειται για το brand Grima. Τα κοσμήματα της συγκεκριμένης φίρμας φόρεσε πρώτη η αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, μετά από συμβουλή του συντρόφου της Λόρδου Σνόουτον.

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα λάτρευε τις καρφίτσες, τις οποίες φορούσε στα φωτογραφικά της πορτραίτα. Η βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει ογκώδη μπιζού από το Grima, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τους Βρεττανούς κοσμηματοπώλες.

Οι τιάρες της είναι πραγματικά έργα τέχνης…

Sports in

Καρεμπέ: «Ολυμπιακός, ο ένας και ο μοναδικός»

Ήταν ο πρώτος που το είπε, «να πάμε τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό», τώρα μπορεί να απολαύσει αυτό που έλεγε και έγινε πραγματικότητα. Το πανηγυρικό ποστ του Γάλλου μετά τον θρίαμβο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024