Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πικραμένος από τον Νικολαΐδη δηλώνει ο Κασάπης-«Με είπαν πλαστογράφο»

Πικραμένος από τον Νικολαΐδη δηλώνει ο Κασάπης-«Με είπαν πλαστογράφο»

Πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και την ενεργό δράση δηλώνει ο Μιχάλης Κασάπης. «Ο Νικολαΐδης δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο, παρότι ήμασταν χρόνια συγκάτοικοι στην αποστολές» λέει χαρακτηριστικά. «Με είπαν πλαστογράφο» τονίζει.

66

Πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε την ΑΕΚ δηλώνει ο Μιχάλης Κασάπης. «Ο Νικολαΐδης δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο, παρότι ήμασταν χρόνια συγκάτοικοι στην αποστολές» είπε χαρακτηριστικά για τον νυν «ισχυρό» άνδρα της «Ένωσης», προσθέτοντας ότι νιώθει… ριγμένος σε σχέση με άλλους παίκτες.

Ειδικότερα ο Μιχάλης Καψής είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «SuperSport FM»:

«Ο Νικολαΐδης δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο, που έχουμε κοιμηθεί μαζί, που έχουμε φάει μαζί, που έχουμε συζητήσει και έχουμε παίξει έξι χρόνια στην ίδια ομάδα. Δεν περίμενα να φύγω με αυτό τον τρόπο από την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να χαρίσω λεφτά που έχω δουλέψει και θεωρώ κοροϊδία να γίνονται κάποιοι μάγκες με τα δικά μου λεφτά.

»Εγώ δεν πήρα ούτε σπίτια, ούτε αυτοκίνητα, ούτε είχα ιδιωτικά συμφωνητικά με την ΑΕΚ. Το μόνο που είχα ήταν το συμβόλαιό μου και ο μισθός μου. Θα ζητήσω όλα τα χρήματα. Αυτή τη στιγμή είμαι 33 χρονών και η ΑΕΚ με διώχνει. Αν ήμουν 28 και είχα κάποια ομάδα από πίσω να με περιμένει και εγώ θα χάριζα χρήματα.

» Αλλοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από την ΑΕΚ για έναν χρόνο και πήραν εκατομμύρια για να μην πω δισ. και είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από εμένα που έμεινα 11 χρόνια. Δεν μου πρότειναν μείωση των αποδοχών, μου πρότειναν να πάρω το 70% των δεδουλευμένων μου και μου είπαν "άντε γεια σου".

» Όταν φτάνει η ΑΕΚ να μου χρωστά 1 εκατομμύριο ευρώ, 1,3 μικτά, συμφωνούμε να μου δώσει 600.000 χιλιάδες και ζητάω να πάρω 500 χιλιάδες σε 2,5 χρόνια και τα 100 χιλιάδες προκαταβολή και δεν έχει να μου δώσει ο Νικολαΐδης, ενώ την
άλλη μέρα καταθέτει 200.000 ευρώ στον Καψή επειδή θέλει να τον κρατήσει και κάνει μεταγραφές, εγώ τι να κάνω;

» Δεν μπορώ να χαρίσω στην ΑΕΚ κάποια λεφτά που έχω δουλέψει. Θεωρώ κοροϊδία να γίνονται μάγκες κάποιοι με τα δικά μου λεφτά. Όταν διώχνεις κάποιον πρέπει να πάρεις το βάρος της απόφασής σου. Συζήτησα με τον κύριο Νικολαΐδη και συμφώνησα στα ποσά, αλλά δεν ήθελε να μου δώσει προκαταβολή.

» Μέχρι και πλαστογράφο με είπαν. Δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό εγώ να έχω πλαστογραφήσει συμβόλαιο που είναι κατατεθειμένο στην ΕΠΑΕ από την προηγούμενη διοίκηση. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό έγινε επί διοίκησης Ψωμιάδη ή Νικολάου ή Νικολαΐδη.

» Μου κάνουν δυσφήμιση. Θα του άρεσε του Νικολαΐδη όταν έπαιζε να του έλεγαν να μην πληρωθεί επειδή τα συμβόλαια είναι πλαστά;»

Ο Κασάπης μίλησε για το μέλλον της πρώην ομάδας του και τη διοίκηση Νικολαϊδη:

«Σημασία έχει η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της είτε με το Νικολαΐδη είτε με κάποιον άλλο, γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ της χρωστάω πολλά και θέλω να πιστεύω πως έχω προσφέρει και εγώ κάτι σε αυτή. Δεν περίμενα να φύγω έτσι μετά από 11 χρόνια.

» Θέλω να βλέπω την ΑΕΚ και να απολαμβάνω τα παιχνίδια της. Δεν βλέπω το Νικολαΐδη, αλλά την ΑΕΚ. Μέσω αυτής της ομάδας έγινα γνωστός σε όλο τον κόσμο και της το χρωστάω. Ο καθένας δείχνει την αξία του στο γήπεδο. Τα λόγια είναι περιττά.

» Στα 11 μου χρόνια δεν προσπάθησα να κοροϊδέψω κανέναν. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου προσέφερε τα πάντα και εγώ ήθελα να φύγω σαν φίλος. Δεν θέλω να χαρίσω τα πάντα. Έχω μια οικογένεια και πρέπει να τη ζήσω. Θέλω να τελειώνω με αυτό το θέμα .

» Έχω αγοράσει ήδη 5 διαρκείας για δικούς μου ανθρώπους και θέλω να πηγαίνω στο Ολυμπιακό Στάδιο και να βλέπω την ομάδα μου. Εγώ πιστεύω πως από τη στιγμή που υπήρχε μόνο ο Νικολαΐδης είναι ο πιο κατάλληλος, αφού τουλάχιστον δεν θα κοιτάξει να τα οικονομήσει.

» Αυτή η προσπάθεια είναι το καλύτερο που υπάρχει για την ώρα, αλλά δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Μακάρι όσα δεν προσέφερε ο Νικολαΐδης ως ποδοσφαιριστής να τα προσφέρει ως πρόεδρος. Εγώ δεν είχα να μοιράσω τίποτα μαζί του.

» Το μόνο που του γκρινιάζαμε ήταν όταν δεν ήθελε να παίξει γιατί έλεγε ότι ήταν τραυματίας και του λέγαμε ότι τον χρειαζόμαστε. Όλοι δουλεύουμε για το ίδιο μαγαζί και όταν πάει καλά είναι για το συμφέρον μας».

Καταλήγοντας μίλησε για τη μεταγραφή στην Ανόρθωση, που δεν έγινε, και την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του. Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν να πάω στην Κύπρο, αλλά επειδή εδώ και 1 χρόνο έχω ξεκινήσει μια δουλειά προτίμησα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν με αντιπροσώπευε να παίξω σε μια άλλη ομάδα που δεν ήταν τουλάχιστον ισάξια της ΑΕΚ.

» Τελικά το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να μην πάω. Πάντως ευχαριστώ πολύ τον προπονητή της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσμπάγια. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως σταματάω το ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα να γίνω προπονητής ούτε να δουλέψω σε κάποιο άλλο πόστο.

» Στην Ελλάδα τους ποδοσφαιριστές 33-34 χρονών τους θεωρούν τελειωμένους. Ο μέσος όρος ζωής του ποδοσφαιριστή έχει ανέβει. Ο Ζαγοράκης έκανε την καλύτερή του μεταγραφή στα 33 του και στο EURO έτρεχε πιο γρήγορα και από τον Σεϊταρίδη που είναι 24»!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024