Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγή έδρας ζήτησε ο Αρης στον τελικό του Κυπέλλου

Αλλαγή έδρας ζήτησε ο Αρης στον τελικό του Κυπέλλου

Μία ημέρα μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου περίμενε ο Αρης, οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν να γίνει κλήρωση για την έδρα, που έχει ήδη καθοριστεί για τις 17 Μαΐου και είναι η Τούμπα. «Προέχει ο Ιωνικός και όχι ο ΠΑΟΚ» δήλωσε ο Φοιρός.

26

Μία ημέρα μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου περίμενε ο Αρης, οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν να γίνει κλήρωση για την έδρα, που έχει ήδη καθοριστεί για τις 17 Μαΐου και είναι η Τούμπα.

Συγκεκριμένα με αιτημά τους προς την ΕΠΟ, ζητούν την κλήρωση για τον ορισμό έδρας ανάμεσα σε Χαριλάου και Τούμπα, ή να γίνει ορισμός για άλλο γήπεδο της Θεσσλαονίκης, όπως αυτά της Καλαμαριάς και του Μακεδονικού.

«Συνέπεσε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης να έχουν προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Η διοίκηση της ΕΠΟ είχε αποφασίσει ότι σε περίπτωση που ομάδα της Θεσσαλονίκης προκρίνετο στον τελικό, αυτός θα γινόταν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Όμως, τώρα δύο ομάδες της πόλης έχουν προκριθεί στον τελικό και με τη συγκεκριμένη επιλογή του γηπέδου υπάρχει η εύνοια του ΠΑΟΚ» ανέφερε ο επικεφαλής της διοίκησης του Αρη, Νίκος Τσαρούχας και συνέχισε:

«Με την κίνηση μας να ζητήσουμε την αλλαγή της έδρας, απλώς διεκδικούμε τα νόμιμα δικαιώματα μας, θέλουμε να παίξουμε επί ίσοις όροις. Ο ΚΑΠ λέει ότι σε περίπτωση που δύο ομάδες της ίδιας πόλης βρεθούν στον τελικό, τότε το μεγαλύτερο ουδέτερο γήπεδο της περιοχής πρέπει είναι η έδρα του αγώνα. Στην προκιμένη περίπτωση, έχουμε το γήπεδο της Καλαμαριάς και αυτό του Μακεδονικού».

Φοιρός: Προέχει ο Ιωνικός και όχι ο ΠΑΟΚ

Την ανάγκη να μείνει συγκεντρωμένος ο Αρης στις τρεις τελευταίες υποχρεώσεις που έχει μπροστά του για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν -τις δύο για το πρωτάθλημα και τη μία για τον τελικό του Κυπέλλου-, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ιωνικό, επεσήμανε ο Γιώργος Φοιρός την Πέμπτη.

«Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση την προηγούμενη Κυριακή, εξαιτίας της οποίας γνωρίσαμε βαριά ήττα. Ισως είχαμε επαναπαυτεί από την πρόκριση στον τελικό και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το θέμα, όμως, από εδώ και στο εξής δεν είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί του. Εχουμε μπροστά μας τρία φοβερά δύσκολα παιχνίδια. Παιχνίδια που θα κρίνουν όλη τη χρονιά και ξεκινάμε με αυτό απέναντι στον Ιωνικό. Φαινομενικά αυτή η αναμέτρηση δεν είναι δύσκολη, γιατί ο Ιωνικός δεν έχει κάνει έντονη την παρουσία του στο πρωτάθλημα».

»Με το δεδομένο, όμως, ότι ο αντίπαλος είναι με το ένα πόδι στην άλλη κατηγορία, είναι σίγουρο ότι θα έρθει για να μας δυσκολέψει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Πάρα τα προβλήματα που έχουμε, πιστεύω ότι θα πάρουμε το παιχνίδι, αφενός γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και αφετέρου γιατί θέλουμε να έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει του τελικού» τόνισε ο τεχνικός του Αρη, ο οποίος, μιλώντας πιο διεξοδικά για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα του, ανέφερε:

«Έχουμε τους τρεις τιμωρημένους, τον Νίρεν, τον Μόρις και τον Κολτσίδα. Ο Μπράγκα έχει το πρόβλημα τραυματισμού από την περασμένη εβδομάδα, μέχρι χθες έκανε προπόνηση μόνος του και σήμερα θα μας πει ο γιατρός σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Επαλέ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και ο Κατσιαρός έχει ένα πρόβλημα στο δάκτυλο, το οποίο μαζεύει πύον. Ο γιατρός του το έχει ανοίξει δύο φορές, αλλά δεν υπάρχει βελτίωση. Ο Κνόπερ, από την άλλη, βελτιώνεται συνεχώς και πιστεύω ότι θα τον έχω στη διάθεση μου».

«Συζήτησα με τους παίκτες μου και τους επεσήμανα ότι μέχρι τότε το μυαλό μας πρέπει να είναι στον Ιωνικό. Είδαμε τι γίνεται όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Από εκεί και πέρα, μετά από αυτό το παιχνίδι θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Κυπέλλου. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για αυτόν και είναι σημαντικό ότι στο συγκεκριμένο αγώνα θα έχουμε μαζί μας και τους τιμωρημένους. Με όποιον αντίπαλο, πάντως, και να παίζαμε στον τελικό ο βαθμός δυσκολίας θα ήταν ο ίδιος. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ είναι δυνατές ομάδες και πρέπει να τους αντιμετωπίσει κανείς με τον ίδιο τρόπο».

Καταλήγοντας ο προπονητής των «κιτρίνων» αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας. Είπε σχετικά: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη βοήθεια που μας έδωσαν οι φίλαθλοι μας όλη τη χρονιά. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, στα οποία κρίνεται η τύχη στης ομάδας φέτος, πρέπει να σταθούν στο πλευρό μας ακόμη περισσότερο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024