Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
30χρονος απειλούσε και έβριζε διαδικτυακά τον πρώην σύντροφό του - Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή

30χρονος απειλούσε και έβριζε διαδικτυακά τον πρώην σύντροφό του – Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή

Ο κατηγορούμενος πραγματοποιούσε ζωντανές μεταδόσεις σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες προέβαινε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του θύματος

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 30χρονου, για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, σχηματίστηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία του πρώην συντρόφου του 30χρονου, σύμφωνα με την οποία, μετά το χωρισμό τους, ο κατηγορούμενος προέβαινε σε διαδικτυακές και τηλεφωνικές απειλές σε βάρος του, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε ζωντανές μεταδόσεις σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες προέβαινε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του.

Εντοπίστηκε στην Αττική

Ακολούθως, κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, ο 30χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Αττικής.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων 4 γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια και ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όπως υπενθυμίζεται από την ΕΛΑΣ οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω διαδικτύου.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024