Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικός Conference League: Πύρινος κόσμος για το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Ιστορία

Τελικός Conference League: Πύρινος κόσμος για το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Ιστορία

Οι φίλοι του Θρύλοι έγιναν ερυθρόλευκα ποτάμια για να δώσουν ηχηρό «παρών» εκεί όπου γράφεται μια από τις πιο λαμπρές σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ραντεβού με την Ιστορία έχει ο Ολυμπιακός, που μάχεται κόντρα στη Φιορεντίνα με στόχο να δώσει σάρκα και οστά στο πιο μεγάλο όνειρο των φιλάθλων του. Η ομάδα του Πειραιά θα παλέψει για να γίνει η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που κερδίζει για τη χώρα μας έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ έχουν τεθεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League.

Πρόκειται για έναν θρίαμβο που εκατομμύρια φίλοι της ομάδας εύχονται να ολοκληρωθεί με το επιστέγασμα της κατάκτησης του τροπαίου

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μετέτρεψαν την πορεία τους προς το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια τεράστια ερυθρόλευκη γιορτή. Συνθήματα, καπνογόνα και χαμόγελα έδωσαν τον παλμό που θα κατακλύσει το OPAP Arena στην διάρκεια την πιο σπουδαία βραδιάς του συλλόγου.

Οι συγκεντρώσεις που έγιναν για να ξεκινήσουν οι πορείες προς το γήπεδο της ΑΕΚ, ήταν πολυπληθέστατες. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ανήρτησαν παντού πανό, ερχόμενοι από πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Με επίκεντρο τον Πειραιά, γιγαντοοθόνες έχουν στηθεί σε κεντρικές πλατείες ανά την επικράτεια και μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν από το MEGA την ιστορική αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα από τα εξής σημεία:

Α. Πλατεία Κοραή, κέντρο Πειραιά.

Β. Πεζοδρόμιο επάνω από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Πασαλιμάνι.

Γ. Πλατεία Γεννηματά, Καμίνια.

Δ. Πλατεία Ηρώων, Πέραμα.

Όσοι έχουν ήδη μπει στο γήπεδο, ζουν μ’ ενθουσιασμό την κάθε στιγμή εν όψει του μεγάλου τελικού του Conference league και τραγουδούν για την ομάδα τους από την ώρα που μπήκαν στις εξέδρες του OPAP Arena.
Παράλληλα, έχουν κοσμήσει τις εξέδρες του γηπέδου με πανό που ήλθαν στην Αθήνα από κάθε γωνία του πλανήτη.
Νωρίτερα, οι φίλοι του Ολυμπιακού έγιναν ένα μεγάλο ερυθρόλευκο ποτάμι για τη μεγάλη πορεία τους προς του όνειρο…

Στο πλευρό του παλαίμαχοι κι ενεργεία παίκτες που τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα

Από το πλάι του Ολυμπιακού δεν λείπουν παλαίμαχοι κι ενεργεία παίκτες που τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Πρόκειται για έναν θρίαμβο που εκατομμύρια φίλοι της ομάδας εύχονται να ολοκληρωθεί με το επιστέγασμα της κατάκτησης του τροπαίου.

Ο μεγάλος αρχηγός δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή του Θρύλου – Ο Τζόλε φτάνει στο OPAP Arena

Μαζί τους κι ένας άλλος αρχηγός του Ολυμπιακού, του μπασκετικού, ο μεγάλος Γιώργος Πρίντεζης

Παρών είναι και ο μεγάλος Τζιοβάνι, με τον Βραζιλιάνο μάγο να στέλνει το μήνυμά του πλάι στον άλλοτε συμπαίκτη του, Κριστιάν Καρεμπέ: «Ερυθρόλευκος, πάντα».

Καταχειροκροτήθηκε ο Βαλβέρδε

Όπως αναμενόταν, παρών είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι και φίλος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μόλις έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Αποθεώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Οι φίλοι του Θρύλου επιφύλαξαν την πιο θερμή υποδοχή στον αρχιτέκτονα της επιτυχίας: στον ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δύο ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού, μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου το μήνυμα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στους φίλους των δυο φιναλίστ.

H UEFA καλωσόρισε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, αναφέροντας πως όλοι πρέπει να δείξουν σεβασμό στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αλλά και στους διαιτητές του μεγάλου τελικού.

Την ίδια ώρα, στα μάτριξ του γηπέδου έπαιζαν εικόνες από τις εξέδρες, με φίλους του Ολυμπιακού και του ιταλικού συλλόγου.

Νωρίτερα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού συγκίνησαν, αποθέτοντας στεφάνι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στη μνήμη του φιλάθλου της ΑΕΚ.

«Αστακός» η Αθήνα

Όπως έχει γίνει γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., λόγω μετακίνησης αθλητικών αποστολών πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λεωφόρους Ποσειδώνος, Συγγρού, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Κύμης, στην Αττική Οδό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ούτως ώστε η μετακινήσεις των φιλάθλων να γίνονται ομαλά και να μην προκληθούν επεισόδια. Λίγο νωρίτερα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγαν άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι, κοντά στην OPAP Arena.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 48χρονο ο οποίος έφερε κονκάρδα με μήνυμα της ομάδας του Ολυμπιακού. Αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προσαγωγή 2 ατόμων που πετούσαν πέτρες από τη γέφυρα της Ριζούπολης. Αμφότεροι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Το τρόπαιο είναι ήδη εδώ, όπως και η μεγαλύτερη βραδιά στην Ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024