Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός, μετράει αντίστροφα για το Final Four (vids)

Στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός, μετράει αντίστροφα για το Final Four (vids)

O Oλυμπιακός έφτασε στο Βερολίνο για το Final Four και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον κόσμο των Ερυθρόλευκων.

Στο Βερολίνο βρίσκεται πια ο Ολυμπιακός ώστε να λάβει μέρος στο Final Four της Euroleague και να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Οι Ερυθρόλευκοι προσγειώθηκαν χωρίς προβλήματα και στη συνέχεια μετέβηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν, για να ξεκουραστούν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Euroleague και στάθηκε στον κόσμο της ομάδας που ταξίδεψε έως τη Γερμανική πρωτεύουσα για να στηρίξει τους Πειραιώτες.

«Απ’ ό,τι άκουσα θα έχουμε τους περισσότερους οπαδούς στο γήπεδο, όπως στο Κάουνας και το Βελιγράδι. Νιώθουμε την ένθερμη υποστήριξή τους, είμαι ευγνώμον προσωπικά, όπως και ολόκληρο το κλαμπ. Ας παίξουμε… μαζί την Παρασκευή», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Δείτε τα βίντεο:

Μιλουτίνοφ για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ελπίζω να τους κάνουμε περισσότερο περήφανους φέτος»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ευχήθηκε αυτή τη φορά το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο για την ομάδα του.

Για το Final Four: «Είναι η δεύτερη φορά που πάω σε ένα Final Four με τον Ολυμπιακό και ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό συγκριτικά με την προηγούμενη φορά. Ότι θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση λίγα χρόνια πριν (σ.σ τελικός 2017) αλλά είναι δύσκολος ο δρόμος μέχρι το τέλος. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τις μάχες στη ρακέτα με τους δεινόσαυρους της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουν πολύ σπουδαίους ψηλούς. Είναι πλήρεις παντού. Είδατε πως έπαιξαν φέτος. Αξίζουν στο έπακρο τα credits γιατί έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη ρακέτα. Όλοι πρέπει να παίξουμε πάνω από τα όριά μας για να τους κερδίσουμε».

Για τον κόσμο της ομάδας και την φερόμενη ως ηχηρή παρουσία τους: «Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλο αριθμό φιλάθλων. Θα ήθελα πραγματικά να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους όλη τη σεζόν. Έχουν δείξει όσο πολύ μας πίστευαν με το να κλείσουν νωρίς τα εισιτήρια για το Final Four. Νιώθω ευγνώμων προς εκείνους και ελπίζω ότι φέτος θα τους κάνουμε περισσότερο περήφανους σε σχέση με πέρυσι. Όταν παίζεις σε ένα Final Four χρειάζεσαι τα πάντα. Χρειάζεσαι την τύχη, είδατε τι έγινε πέρυσι και όχι μόνο. Τόσες φορές ήταν το τελευταίο σουτ που καθόρισε τον νικητή του αγώνα οπότε χρειάζεσαι τύχη, συγκέντρωση και καλή προετοιμασία για να κερδίσεις τον τίτλο».

inSports

Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός και στον Άγιο Νικόλαο για τις κούπες του Conference και του Youth League (pics)

Τα τρόπαια του Conference και Youth League έκαναν την τελευταία τους στάση στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024