Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παίκτης της χρονιάς στην Bundesliga o Φλόριαν Βιρτς (vid)

Παίκτης της χρονιάς στην Bundesliga o Φλόριαν Βιρτς (vid)

MVP της φετινής Bundesliga ψηφίστηκε ο Φλόριαν Βιρτς, που ήταν εκ των κορυφαίων της Λεβερκούζεν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία στην φετινή Bundesliga αφού η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο όχι μόνο κατέκτησε την πρώτη «σαλατιέρα» της, αλλά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ως αήττητη με απολογισμό 28 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Όπως είναι λογικό, ένας παίκτης των «ασπιρίνων» αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης στο γερμανικό πρωτάθλημα για την σεζόν 2023/2024.

Ο λόγος για τον Φλόριαν Βιρτς, ο οποίος έκανε μια μυθική χρονιά με την Λεβερκούζεν και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μέτρησε 11 γκολ και 12 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη μετράει 10 τέρματα και 4 ασίστ και έχει την ευκαιρία στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα (22/5 22:00) να αυξήσει κι άλλο τα νούμερα του. Μάλιστα, ο Βιρτς μπορεί να κατακτήσει το τρεμπλ φέτος αφού η Λεβερκούζεν θα αγωνιστεί και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν (25/5).

Ο Γερμανός μάλιστα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα κληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι να δώσει «μάχη», για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ο Βιρτς θα δώσει το «παρών» στο Euro 2024, αφού θα βρίσκεται στην αποστολή των «πάντσερ», την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024