Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα: Νέο συμβόλαιο ο Κουμπαρσί μέχρι το 2027 και ρήτρα 500 εκατ. ευρώ (pics)

Μπαρτσελόνα: Νέο συμβόλαιο ο Κουμπαρσί μέχρι το 2027 και ρήτρα 500 εκατ. ευρώ (pics)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό, Πάου Κουμπαρσί, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε ακόμα μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον καθώς, θα κρατήσει στο ρόστερ μέχρι το 2027 τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό, Πάου Κουμπαρσί, ο οποίος υπέγραψε την Πέμπτη (9/5) νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Παράλληλα, οι μπλαουγκράνα έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. Πάγια τακτική της Μπαρτσελόνα είναι να τοποθετεί υψηλές ρήτρες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της.

Ενδεικτικό είναι ότι οι Γκάβι, Πέδρι, Γιαμάλ, Αραούχο και Φάτι έχουν ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Η ανανέωση του συμβολαίου του 17χρονου αμυντικού παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ο πρώτος αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε, ο υπεύθυνος διευθυντής των ακαδημιών, Ζοάν Σολέρ και αθλητικός διευθυντής, Ντέκο.

Ο Κουμπαρσί έχει «γράψει» ήδη 20 συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τσάβι, ενώ εντός του συλλόγου αρκετοί είναι αυτοί που συγκρίνουν τον νεαρό στόπερ, με τον θρύλο των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ.

Η Μπαρτσελόνα έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον νεαρό κεντρικό αμυντικό, ανανεώνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024