Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτι Πέρι: Έκλεψαν την παράσταση Μέγκαν, Χάρι και η κόρη της τραγουδίστριας

Κέιτι Πέρι: Έκλεψαν την παράσταση Μέγκαν, Χάρι και η κόρη της τραγουδίστριας

Η μικρούλα Ντέιζι εμφανίστηκε πρώτη φορά δημοσίως, μαζί με τον μπαμπά της, Ορλάντο Μπλουμ

Ήταν η τελευταία της εμφάνιση από τον κύκλο των συναυλιών στο Λας Βέγκας. Και η Κέιτι Πέρι το γλέντησε, μαζί με τον αγαπημένο της Ορλάντο Μπλουμ, φίλους, όπως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, καθώς και με την τρίχρονη κόρη της η τραγουδίστρια.

Όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση η μικρούλα Ντέιζι, η οποία εμφανίστηκε πρώτη φορά δημοσίως, μαζί με τον μπαμπά της, Ορλάντο Μπλουμ, ενώ και οι πολύ διάσημοι προσκεκλημένοι, ιδίως όταν πρόκειται για τη Μέγκαν και τον Χάρι, τράβηξαν την προσοχή.

Βγάζοντας σέλφι στην τελετή στέψης του Καρόλου, η Κέιτι Πέρι

Μέγκαν, Χάρι και Σελίν Ντιόν στον κοινό

Τα σόου της Κέιτι Πέρι είναι από μόνα τους τόσο εντυπωσιακά, αλλά για το τέλος φύλαγε τις εκπλήξεις και σε επίπεδο καλεσμένων αυτή τη φορά. Μετά την παράσταση το «έκαψε» με τον Ορλάντο Μπλουμ σε μια επική έξοδο σε νυχτερινό κέντρο του Λας Βέγκας, όπου ο ντι τζέι κιόλας έπαιξε τη μουσική της.

Η Κέιτι Πέρι ήταν καλεσμένη, για να πάμε λίγο πίσω στην τελετή στέψης του Βασιλιά Κάρολου και προφανώς οι σχέσεις της με την Μέγκαν και τον Χάρι διατηρούνται.

Στις VIP θέσεις ήταν και η Σελίν Ντιόν με τους 13χρονους δίδυμους γιους της, Έντι και Νέλσον

Στην τελευταία της συναυλία ήταν ξεχωριστοί οι VIP θεατές

Τι φόρεσαν η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσεξ

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσεξ έδωσαν το παρών στην τελευταία της συναυλία, λοιπόν, οι παπαράτσι τους εντόπισαν, όπου και ο Χάρι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για πολλοστή φορά που δεν μπορεί να διασκεδάσει με την ησυχία του, μακριά από τα ενοχλητικά φλας των πιεστικών φωτογράφων.

Η Μέγκαν Μαρκλ πιο στωική σε αυτό το κομμάτι, δεν έπαψε να διασκεδάζει, να κρατάει το κέφι της ψηλά και φυσικά να κάνει και μια αρκούντως εντυπωσιακή εμφάνιση η ίδια.

Τώρα, που δεν έχει το βασιλικό πρωτόκολλο να την δεσμεύει, η ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση της εξόδου της, ένα μίνι φόρεμα Βαλεντίνο, ιδιαίτερα λαμπερό το οποίο είναι πια sold out, αλλά όταν ήταν στο εμπόριο, κόστιζε 3.450 δολάρια.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρο παλτό, ψηλοτάκουνα Louboutin και είχε πιάσει τα μαλλιά της στη γνωστή της χαριτωμένη αλογοουρά που την κολακεύει. Ασορτί με μαύρα ρούχα, πουκάμισο και κοστούμι ντύθηκε και ο Χάρι για τη βραδιά. Το ζευγάρι έφτασε για τη βραδιά πετώντας με το ιδιωτικό τζετ της Κάμερον Ντίαζ, μαζί με τον Μπέντζι Μέιντεν και τη Ζόι Ζαλντάνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η Daily Mail.

Παρακολούθησαν τη συναυλία από τις VIP θέσεις, όπως και η Σελίν Ντιόν με τους 13χρονους δίδυμους γιους της, Έντι και Νέλσον.

Η Μέηκαν Μαρκλ εθεάθη με μίνι φόρεμα Βαλεντίνο αξίας 3.450 δολαρίων

Το ζευγάρι έφτασε με το προσωπικό τζετ της Κάμερον Ντίαζ

Η σπέσιαλ… καλεσμένη

Η μικρούλα Ντέιζι, η κόρη της Κέιτι Πέρι και του Ορλάντο Μπλουμ, έκανε το δημόσιο ντεμπούτο της, φορώντας ένα πολύ χαριτωμένο κοστούμι Μίνι Μάους. Από τον Αύγουστο του 2020 που γεννήθηκε η μικρούλα, δεν είχε βρεθεί μπροστά στα φωτογραφικά φλας.

Η μαμά της από σκηνής της είπε πόσο πολύ την αγαπάει από το μικρόφωνο, αναφέροντας συγκεκριμένα, «Ντέιζι, σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι η καλύτερη φίλη μου. Χαίρομαι τόσο που είσαι  εδώ.»

Προφανώς για να προφυλαχθεί η μικρούλα από τα πολλά ντεσιμπέλ, της φορούσαν ροζ αυτάκια-ακουστικά πολύ γουστόζικα επίσης.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024