Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H αποκριάτικη στολή της Χάιντι Κλουμ είχε για αξεσουάρ... δέκα χορευτές

H αποκριάτικη στολή της Χάιντι Κλουμ είχε για αξεσουάρ… δέκα χορευτές

Το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια ντύθηκε ένα τεράστιο παγώνι με τη βοήθεια του Cirque du Soleil.

Η Heidi Klum άνοιξε τα φτερά της αυτό το Halloween. Για να ακριβολογούμε αρκετοί ακροβάτες του Cirque du Soleil τα άνοιξαν για εκείνη.

Το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια του «Project Runway», είναι διάσημη για το ετήσιο αποκριάτικο πάρτι της στη Νέα Υόρκη, όπου καταφθάνει πάντα με μια περίτεχνη στολή.

Το 2013, ντύθηκε μια δραματικά γερασμένη εκδοχή του εαυτού της, με λευκά μαλλιά και κηλίδες στο δέρμα. (Εκείνη τη χρονιά πήγε στο πάρτι κατευθείαν από το νοσοκομείο, μετά από μια ιδιαίτερα άσχημη κρίση τροφικής δηλητηρίασης, αλλά δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει το Halloween). Το 2018, ντύθηκε πριγκίπισσα Φιόνα, η συμβία του «Σρεκ».

Το περσινό σύνολο, μια προσθετική στολή σκουληκιού, έμοιαζε με κάτι από εφιάλτη που προκλήθηκε μετά από hangover.

Δείτε μερικά από τα κοστούμια της Χάιντι Κλουμ 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Μετά το γιγάντιο σκουλήκι ήρθε το γιγάντιο παγώνι

«Έλεγα, «Πώς στο καλό θα ξεπεράσω αυτό το σκουλήκι της βροχής;»» δήλωσε η Klum, 50 ετών, κατά τη διάρκεια μιας πρόβας την ημέρα πριν από τη μεγάλη, φετινή αποκάλυψη.

Για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα ήταν να στήσει, φέτος, μια παράσταση με τη βοήθεια δέκα καλλιτεχνών του Cirque du Soleil για να μεταμορφωθεί σε ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο παγώνι.

Ντυμένη με ψεύτικα φτερά στο χαλί έξω από το πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Marquee στο Chelsea, η Klum και οι καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν σε μια ανθρώπινη πυραμίδα. Οι ακροβάτες στριφογύριζαν, διπλώνονταν και πετούσαν στον αέρα σε μια μαγευτική επίδειξη, κρύβοντας την Klum που περίμενε σκυμμένη στο έδαφος. Τα πόδια και τα χέρια των χορευτών ανέβηκαν προς τα πάνω για να αποκαλύψουν μια σειρά από γιγαντιαία φτερά και η Klum σύρθηκε μέσα από αυτό το σετ ποδιών και χεριών και στάθηκε στο κέντρο, πάνω στους μηρούς ενός από τους συντρόφους της. Ένα προσθετικό ράμφος στο πρόσωπό της συνέδεε το όλο κοστούμι.

Δείτε το φετινό κοστούμι της Χάιντι Κλουμ 

Ντυμένη με ψεύτικα φτερά στο χαλί έξω από το πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Marquee στο Chelsea, η Klum και οι καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν σε μια ανθρώπινη πυραμίδα

Φέτος δεν έγινε «αλλόκοτη»

Το κεφάλι της με το παγώνι, που σχεδίασε ο μακροχρόνιος συνεργάτης της, ο καλλιτέχνης μακιγιάζ Bill Corso, είναι λεπτομερές, αλλά συνολικά το φετινό κοστούμι βασίζεται λιγότερο σε προσθετικά σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις.

Η Klum δήλωσε ότι είχε γνωρίσει το Cirque du Soleil μέσω της δουλειάς της ως οικοδέσποινα του «Germany’s Next Top Model» και επικοινώνησε μαζί τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να ξεκινήσει το έργο. Επέλεξε ένα παγώνι επειδή πίστευε ότι ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο τα πουλιά είναι γνωστό ότι επιδεικνύουν τα φτερά τους θα ταίριαζε πολύ στην παράσταση.

Η Klum φόρεσε μια ελαστική βελούδινη φόρμα σε απόχρωση φωτεινού κοβαλτίου διάστικτη με διακριτικές λάμψεις για να προσομοιώσει το λαιμό και το κεφάλι του πουλιού. «Είναι πολύ άνετο!» δήλωσε πριν από το πάρτι.

Τα χέρια της ήταν βαμμένα με μπλε και πράσινα χρώματα και διακοσμημένα έτσι ώστε να κρύβουν κάθε ίχνος ανθρώπινου δέρματος. Φορούσε παπούτσια που έμοιαζαν με παντόφλες μπαλέτου, τα οποία μπερδεύονταν με το κοστούμι του άνδρα, στους μηρούς του οποίου στεκόταν. Τα παπούτσια ήταν λίγο στενά, είπε, αλλά «χρειάζεσαι καλό κράτημα» – κάτι που είχε μάθει από τα μέλη του τσίρκου.

Δύο ώρες προετοιμασίας για κάθε καλλιτέχνη

Καθένας από τους καλλιτέχνες που περιτριγύριζαν την Klum φορούσε επίσης στολές σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα φτερωτών πράσινων και μπλε χρωμάτων. Τα προσαρμοσμένα μοτίβα σχεδιάστηκαν και τυπώθηκαν από την εσωτερική ομάδα του Cirque du Soleil, δήλωσε η σχεδιάστρια κοστουμιών Marie Chantale Vaillancourt. Η ομάδα εφάρμοσε μεμονωμένα κρύσταλλα Swarovski σε κάθε κοστούμι.

«Μου αρέσει πολύ το bedazzling» δήλωσε η Klum. Στα κοστούμια δεν χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά φτερά.

Ο στόχος ήταν να αναπαραχθεί το προσαρμοσμένο μοτίβο των ενδυμασιών στα μαλλιά και τα πρόσωπα των ακροβατών. Αυτό περιελάμβανε μυριάδες προϊόντα, όπως αλουμινόχαρτο, λάμψεις και αεροβαφή, τα οποία χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να εφαρμοστούν σε κάθε καλλιτέχνη, δήλωσε η Vanessa Ashley, makeup artist του Cirque du Soleil.

Σαν πίνακας πουλιών

«Προσπαθούμε να κάνουμε τους καλλιτέχνες αόρατους όσο το δυνατόν περισσότερο», δήλωσε η Ashley σε συνέντευξή της πριν από την εκδήλωση. Η ιδέα ήταν να μεταμορφωθεί η ομάδα σε έναν πίνακα πουλιών.

Η μεταμόρφωση της Klum ξεκίνησε γύρω στο μεσημέρι του Halloween, καθώς ο Corso εφάρμοσε κόλλα, μεταλλική μπογιά, στρας, φτερωτές ψεύτικες βλεφαρίδες και άλλα προϊόντα στην Klum μέχρι που έγινε σχεδόν αγνώριστη.

Η Klum αστειεύτηκε, ότι για να μπορέσει να φιλήσει τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, έναν Γερμανό μουσικό, θα πρέπει να τον τσιμπήσει.

*Με στοιχεία από nytimes.com

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024