Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πράξη 6η

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πράξη 6η

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε (21:30) τα ξίφη τους στο ΣΕΦ με τους ερυθρόλευκους να θέλουν την νίκη για την πρωτιά και τους «πράσινους» να ψάχνουν να «σπάσουν» το σερί του αιώνιου αντιπάλου.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε (21:30) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Συνάντηση Νο6 στη φετινή σεζόν για τους δύο «αιώνιους» μιας και έχει προηγηθεί αγώνας για το Super Cup, δύο αναμετρήσεις για την Α1, μία για την Euroleague και μια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την πρωτιά στη Euroleague και το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι κλειδί. Ακολούθως έχουν τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας και ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης με αγώνα κόντρα στην Μπασκόνια στο Φάληρο. «Στραβοπάτημά» τους περιπλέκει αρκετά την κατάσταση, ενώ με νίκη έχουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Από την άλλη πλευρά το «τριφύλλι» πληγωμένο από το 12-0 σερι που τρέχει εις βάρος του ο Ολυμπιακός, ψάχνει το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να βάλει ένα… τέλος.

Στα αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να έχει στην διάθεση του τον Μουστάφα Φαλ ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Βιλερμπάν λόγω ίωσης, ενώ όσον αφορά την συμμετοχή του Αϊζέια Κάνααν αυτή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη μιας και ο Αμερικανός επιστρέφει σήμερα από την πατρίδα του στην οποία είχε μεταβεί για την γέννηση της κόρης του.

Τέλος ο Χρήστος Σερέλης δε θα έχει τον Ματέους Πονίτκα ούτε σε αυτό το ματς, ενώ εκτός μένουν και οι Νέιτ Ουόλτερς-Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Αντίθετα διαθέσιμος είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024