Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξάνθη: Ανατροπή με το κίνητρο του φονικού; - Γιατί αποκάλεσε «ρουφιάνο» τον 45χρονο

Ξάνθη: Ανατροπή με το κίνητρο του φονικού; – Γιατί αποκάλεσε «ρουφιάνο» τον 45χρονο

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τη στυγερή δολοφονία – Ανατρέπονται οι «λόγοι τιμής»;

Σάλο έχει προκαλέσει στο Δροσερό της Ξάνθης η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 45χρονου από έναν 37χρονο, ο οποίος λίγο μετά το έγκλημα, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok ομολογώντας τι έκανε και γιατί.

Στο βίντεο αυτό ο 37χρονος δράστης αποκαλεί το θύμα «ρουφιάνο» και, σύμφωνα με όσα είπε στο Live News ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας «Φωνή της Ξάνθης», Σταύρος Βλαχόπουλος, αυτός είναι και ο λόγος της δολοφονίας και όχι ο αρραβώνας του γιου του 36χρονου με την εγγονή του 46χρονου θύματος που «χάλασε».

Ειδικότερα, ο κ. Βλαχόπουλος υποστηρίζει ότι ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνο τον 45χρονο για τη σύλληψή του τον περασμένο Ιανουάριο και γι’ αυτό τον σκότωσε.

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok μετά τη δολοφονία

Στο βίντεο που ανέβασε λίγο μετά το στυγερό έγκλημα στο TikTok, ο 36χρονος αναφέρεται σε λόγους που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του και σημειώνει πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκότωσε τον 46χρονο επειδή ήταν «ρουφιάνος».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», είπε ακόμα ο 36χρονος.

Ο αρραβώνας που χάλασε

Η διαφωνία με τον 46χρονο φαίνεται σύμφωνα με το empros.gr, να προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 36χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του 46χρονου.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι όταν συνελήφθη στα τέλη Ιανουαρίου λόγω των ναρκωτικών και των όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι του η τοξικολογική είχε βγει «καθαρή».

Μετά την αστυνομική έρευνα, οι Αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων που ήταν παρόντες στη σκηνή του εγκλήματος. Πρόκειται για τους δύο γιους του 37χρονου δράστη, ετών 17 και 18, καθώς και τον 17χρονο γαμπρό του.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024