Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Επεισόδια στην πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη

Πάτρα: Επεισόδια στην πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη

Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να αμαυρώσουν με επεισόδια την πορεία διαμαρτυρίας στην Πάτρα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Εκτός από την Αθήνα συγκεντρώσεις για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας στο πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Νωρίτερα στην Πάτρα επικράτησε ένταση. Σύμφωνα με το tempo24.news oμάδα κουκουλοφόρων με μαύρα ρούχα και κοντάρια προκάλεσαν μικροεπεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος του ΟΣΕ, στην Τριών Συμμάχων. Πιο συγκεκριμένα πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων. Στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές έριξαν μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.

Το «έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί»

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποιείται αυτή την ώρα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργατικά σωματεία, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, συνταξιούχοι, μαθητές και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, οι οποίοι εκφράζουν τη θλίψη και την οργή τους για την τραγωδία των Τεμπών.

Κρατώντας πανό, πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαδηλωτές διαμηνύουν πως το «έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί». Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου όπου νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Κινείται στο κέντρο της πόλης και πιθανόν θα καταλήξει στον ΟΣΕ.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης. Στο Ηράκλειο η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην πλατεία Ελευθερίας ενώ στα Χανιά το κεντρικό σύνθημα είναι «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε ψυχή».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024