Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ: «Η Ριάνα έκανε την χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του Super Bowl»

Ντόναλντ Τραμπ: «Η Ριάνα έκανε την χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του Super Bowl»

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ενάντια στην σταρ από τα νησιά Μπαρμπέιντος

Την ώρα που η Ριάνα αποτελεί την είδηση της ημέρας και ίσως και των επόμενων, με αφορμή την εμφάνισή της στο Halftime Show του Super Bowl και παράλληλα την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αντίθετη άποψη.

Στην αντίπερα όχθη των διθυραμβικών σχολίων που δέχτηκε η ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος, βρίσκεται ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το show της Ριάνα ως μία «επική αποτυχία» και το «χειρότερο show στην ιστορία του Super Bowl».

Συνεχίζοντας στην ίδια ανάρτηση, ο Τραμπ σημειώνει πως η Ριάνα προσέβαλε το μισό έθνος τόσο με τη «γλώσσα» της, όσο και με το στυλ της.

Μάλιστα, δύο μέρες πριν το φαντασμαγορικό show, ο ίδιος είχε σχολιάσει πως η τραγουδίστρια είναι «ατάλαντη» και «ένα τίποτα, χωρίς τον στυλίστα της».

Η επίθεση αυτή δεν ξάφνιασε βέβαια κανέναν, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργηθεί μία άτυπη κόντρα μεταξύ των δύο, όταν η Ριάνα πόσταρε μία φωτογραφία που έγραφε «F**k Trump». Οι απαντήσεις φυσικά από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο δεν άργησαν να έρθουν.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024